Vaarallista flunssaa

Posted: 15/10/2010 in Elämää, Musiikkia
Tags: , , , ,

Ihan alkuun kommenttia uudesta blogin ulkonäöstä; että pidetäänkö vai vaihdetaanko takaisin?
Niin tuo numero tuossa punaisella ilmoittaa kommenttien määrää, niitä kirjoittamaan vaikka anonyymisti, risut ja ruusut jne. Ja kommentoimaanhan pääsee tuosta puhekuplasta oikealla.

Sekavaa flunssailua, surffaa edes takas, silleen On-Off. Nyt on Onlinenä, ja taasen juodaan kuumana juomana sitten muutakin kuin kahvia. Saattaa tämä myös olla aika vaarallistakin, varsinkin jos sattuu olemaan hivenenkään tapaturma-altis.

Käsite palovamma on jo tullut tutuksi, ja sellaista hoidellaan taaskin. Tällä kertaa kaatelin itselleni Panadol Hottia, laitoin mukin haarojen väliin, sinne myrkyt ja kuumat vedet perään. Mut kas kun otti kupin ylös, ni tuli nahat mukana (olin siis aamupöpperössä ja t-paita + bokserit asusteessa).
Jos me asuttaisiin jenkeissä, olisi tuostakin lukenut varoitus joko kupissa tai ph:n pussissa.
Nyt joutui skippaamaan vauvauinninkin, samoin kuin lintsin valoshown (mutta sinne pääsee lauantainakin).

Vauvakinossa oli veikeitä mukuloita, leffa oli Julia Robertsin joku tyttöleffa mistä sai vain kovan matkakuumeen (Oli Italiaa, Balia ja Intiaa, mmm). Yksi hieman hämäävä asia siellä kyllä oli, S huomautti mulle jossain vaiheessa asiasta, olin siinä vaiheessa nimittäin ainoa isä paikalla, lopulta sinne tuli toinenkin, mutta oli vähän semmoinen ”kuka ei kuulu joukkoon”-olo.

Omia paahtoja nyt maistaneena, niin vaikea sanoa kun on tummapaahto kyseessä jossa hapokkuutta ei niinkään ole. Kuitenkin toimii ja maukasta siis oli, jos sattuu olemaan oikein tumman kahvin ystävä, niin täältä maistiaisia. Pitänee jossain välissä kokeilla jotain vaalempaa paahtoa, jossa maut tulevat eri tavoin esiin niin saa taas savumyrkytyksen jollei muuta.
Tänään pitäisi kolahtaa luukusta, tai sitten vaihtoehtoisesti saapua postin saapumisilmo paketista. Tilasin erän kahvia täydentämään varastoja.

RBF:ssä, eli RistrettoBaristaFightissa oli letkeä meno, harrastajasarjaan oli aluksi kaksi osanottajaa, mutta paikanpäältä löytyi sitten seitsemän lisää. Itse kokeilin kanssa tuota leikkimielistä latte artin kaatamista, eihän se oikein onnistunut (tai onnistui, koska kukaan ei vahingoittunut tai pahoittanut mieltään, varsinkaan kanssakilpailijat). Kaffa Roasterylle iso käsi tapahtumasta, hauskaa oli, nyt uutta odotellessa.

Mentiin mukaan vauvojen Muskariinkin, kun söppispöppis tykästää kovaa, kun sille jodlaa jotain iloista vaan. Mutta paikan päällä se olikin toinen juttu, ei se musiikki, laulu ja raajojen vetkuttaminen ollutkaan enään kovin mielenkiintoista. Enemmän ne muut mukulat kiinnosti, nekin vaikuttivat suurin osa olevan joko aivan kohmeessa tai muuten vain ilme kuin aseella olisi uhattu. Välillä sitten ne muut vaahtosammuttimet unohtuivat ja oli kivaa, saas nähdä miten ensi kerralla sitten.

On aina hienoa kun joku/jotkut pelastuvat kaivoksista… Mutta tästä Chilen tapauksesta on tullut ihan ihmeellinen, numeroa 33 on netissä alkanut tulemaan vähän sieltä ja täältä. Muutaman toistuvan suomennan huonosti tähän: Alunperin poraamisen piti kestää ikuisuuden, loppupeleissä se otti ryhmältä 33 päivää, yhtä paljon kuin oli pelastettaviakin. Ylösnousemus tapahtui 13.10.2010 eli 13+10+10=33, porauksen piti kestää 48h ja aloitettiin 13.päivä 0:11AM mutta kuitenkin miehet olivat ulkona 13.päivänä. Se hole mikä porattiin ja minkä kautta ukot nostettiin oli säteeltään 33cm. Ensimmäinen viesti loukusta ulkomaailmaan oli “estamos bien en el refugio los 33” (kaikki me 33 olemme kunnossa) viesti on tasan 33 merkkiä pitkä.

Lopetan postauksen loppukevennykseen, poiketen loppukuvasta. Eipä tässä kuvia muutenkaan ole ollut, ihan vain kun ei niitä väkisinkään laittamaan.

Maailmalla on mitä makeimpia juttuja, yksi oli torstaina, Sharktoberfestit Kaliforniassa. Haita ja bisseä, yöllä, ei siinä ettenkö olisi halunnut olla mukana.

Advertisements
Comments
 1. Jussi says:

  Alkoi vain kyllästyttämään tuo vanha, siksi tämä.
  Ja tämä kommenttina ihan vain sen takia ettei se näytä nollaa, ja hymiön kokeilu :)

 2. tirofaux says:

  Pidetään tämä uusi ulkonäkö ja vaihdetaan kohta uudestaan.

 3. Sanna & Leevi says:

  Me ollaan sitä mieltä et tää uus ulkonäkö on tosi kiva, pidetään tää! :)

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s