Pikku Delfiini, valuvat nokat ja skitsot lelut.

Posted: 08/10/2010 in Elämää, Valokuvaus
Tags: , , , ,

(Tästä tulikin aika kuvapainotteinen postaus)

Tänään aamukahvin sijaan otetaankin Panadol Hottia, nokka vuotaa kuin Nokian vedenpuhdistamon venttiili.

Tiedä sitten olisiko syynä eilinen vauvauinti, siis nimestä voi käsittää vaikka minkälaista uimista, niin siellä uitettiin siis ihan vauvoja. Oli ne (oma tietenkin eniten) liikkiksiä kun niitä pyöritettiin vedenpinnan rajalla, awww.
Tottahan sitä oli ostettu Anttilasta 27kuvan ASA400-herkkyydellä oleva kympin kamerakin tarkoitukseen. Sillä kuvia muutaman ottaneena vilkaisin sitä tarkemmin, näytti 24:ää, eli joko se laskuri on sekaisin tai sitten kamera vaan sekosi. Harmi jos sekosi, olis aika kivoja kuvia teetettäväksi, noh pitää ottaa uusiksi ensi uimakerralla.

Kolme rullaa syysmaisemaa teetettynä, iloisena yllärinä oli onnistuneet kuvat, siis ei ali- ylivalottuneita ainakaan. Joitain skannasin koneellekkin talteen, siinä huomasin omaavani aika kumman skannerin, häviää kuvista värejä ja valottaa niitä liiakseen. Pah, vanhat kunnon valokuva-albumit kunniaan.

Skannattu kuva

Sama digipokkarilla

Se valokuvista, ei jaksa edes ihmetellä, aika kuitti olo. Lämmintä huikkaa nyt nallekupista, on tuo S aikast ihQdaa kun jaksaa meitä kahta räkänokkaa hoitaa (siis Leevikin vuotaa normaalia enempi nenästä).

En tiedä onko muut kiinnittäneet huomiota lasten leluihin, varsinkin vauvojen. Niitä suunnitellaan ihan varmasti jossain hesperiassa, kukaan täysin selväjärkinen ei voi olla noiden takana.
Tämä lienee vaativan tarkennusta… otetaan esimerkiksi puuhamatosta roikkuvat “lelut”, yksi on lila kirahvi jolla on pallot kavioiden tilalla (tottakai kaikki eri värisiä). Hyvänä kakkosena on leijona, keltainen kropaltaan, mitä nyt siniset kädet ja jalat, päätä ympäröi vaaleanpunainen juttu joka saa pään näyttämään kukkaselta.
Mummilassa oleva kevyempi leikkijuttu, jossa myös roikkuvia leluja vetää jo aika pohjia. Olen aika varma että hiirtä suunnitellessa on taukotilassa polteltu muutakin kuin tupakkaa, mitäpä tässä selittämään, kuva kertoo enemmän.

siis oikeasti. Pelastusrengas?

Mutta kun nyt on päästy kuvien makuun, niin laitan loppukuvaksi yhden maisemakuvan (skannatun) ja Leevin kylpykuvan, jossa pikku delfiini totuttautuu uimapukuun.

Sanna bongattavissa lehtien seasta

Lenkillä syksyisissä maisemissa

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s