Syksyä sykäyksittäin ja ilkivaltaa

Posted: 28/09/2010 in Elämää, kahvi, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

NP: The 69 Eyes – Paris Kills [2002]

Tahdoit tai et, saat syksyn, yritä nauttia siitä.

Aamun kupin takana on käsimylly (PeDe), Chemex ja hieman Kolumbialaista Medellinnin jämiä (joiden luulin jo loppuneen). Brewmethods.com:in takana on linkki erilaisiin kahvin valmistusmenetelmiin, kera videon tai ilman, sieltä voi kiinnostuneet katsoa tuon Chemexin.

Nyt on aiempi filmin jumitus kameraan korvattu uudella lenkillä urbaani maastossa, täällä Tsadin betonihelvetissä, niin kuin jotkut sitä myös nimittelevät.

Viime aikaiset lenkit ovat olleet pituudeltaan aina puolesta tunnista kahteen, tosin osa syynä on ollut joko kiire tai toinen ääripää (eli ei kiirettä).
Kamerat ovat olleet ahkerassa käytössä kuitenkin, niin digipokkari kuin filmijärkkärikin.
Tänään näyttää vahvasti siltä että tulee liikuttua jälleen maastossa, yhtenä syynä kohta tuleva autottomuus. Pitääkin ottaa pari rullaa varmuudeksi mukaan, jos tulee vaikka jtn mielenkiintoista vastaan, sitä kun tuntuu tänä vuoden aikana olevan ilmassa niin niin paljon.

Auto menee hoitoon, neljäksi päiväksi ehostettavaksi. Syynä joku yhden yön valopää ja tämä väärinpäin kasvatetun ymmärrys avaimien käyttämisestä.
Avaimien kohteeksi joutunut viaton autoni saa siis uuden maalipinnan taakse ja vasempaan kylkeen, kaiken lisäksi tapaus on tallennettuna videovalvonnan avulla.

Tässä aamun jouduttamiseksi tämä jää hieman tyngäksi ja kuvatäytteiseksi, varsinkin kun loppuun lisätään kaksi loppukuvaa.

My loved red hair girl with our little dude

-klikl- suuremmaksi ja toinen kuvaajista löytyy mäen päältä

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s