Savusukellusta ja lenkkeilyä

Posted: 27/09/2010 in Elämää, kahvi, Valokuvaus
Tags: , ,

Uusi x-treme laji tuli kokeiltua: savusukellusta pienellä parvekkeella, pyörätuolissa pikkuhiljaa käsiinsulava popcornkone sylissä.
Siis olinhan mielessäni suunnitellut kaiken menevän kuten videoissa, oli tarvittavat apuvälineet mukana sekä homma mietittynä pariinkin otteeseen.
Mikä jäi kuitenkin huomioon ottamatta, oli se pirun popparikone. Ei se ollut sama kuin videoissa, vaikka samat watit ja sama tekniikka siinä oli. Muovin ei olisi pitänyt niin äkkiä lähteä sulamaan, joka pakotti avaamaan kannen,  joka puolestaan heitti papujen roskat silmille. Eikä siitä savun määrästä ollut halvatun sanaa, sitä riitti niin että silmiä  kirveli.
Kuitenkin lopputulos oli sitten ekan pari hiilipapukerran jälkeen ihan siedettävä, ei aivan tasaista, mutta kelpuutettavaa (pitäisi puhua sitten kun on odottanut vielä hetken ja päässyt maistamaan). Kolme 50-60g satsia tein, kokeillen eri versioita (0.1, 0.2 ja 0.3 papuna Indian Monsoon Malabar).

Tänään paistaa mukavasti aurinko ja myöhästyneen aamukahvin nautittua sitä voisi suunnata taas lenkkipolulle. Kamerat tottakai mukaan, otetaan aiempi filmisekoilu takaisin.
Tuli viime lenkiltä otettua mahtavia kuvia niin digipokkarilla ja Pentaxilla, josta jälkimmäinen jumitti sitten loppumatkasta filmin sisään (söi pikkasen miestä).
Pitää laittaa puhelimesta GPS päälle kun lähtee, kotona sit katsoo google mapsista reitin mikä kuljettu ja matkan pituuden/nopeuden/maaston korkeuserot yms.

Pitää lähteä aikaisin nykyään liikkeelle, kun syksy tosiaan tekee tuloaan. Illat pimenevät ja pimeällä kun ei meinaa nähdä kahta metriä eteensä, se on oikein kiva kun asfaltissa on kunnon monttu ja hieman vauhdilla siihen.

Nopeasti kun liikahtaa, niin ehtii hakemaan oikeasti digiboksinsa takaisin huollosta. Me jo kuivaharjoiteltiin sitä eilen, lähdettiin ihan asenteella reissuun ni kaupan ovella lappu “olemme tänään suljettuina inventaarion vuoksi”. Digiboksi, huollossa? Kyllä Gigantti kyseessä.

Nyt liikkeelle ihmettelemään luontoa.

Loppukuvana päivänvalossa kuvattu popparikone

Advertisements
Comments
  1. tirofaux says:

    No nythän tuo kone näyttää jo mukavasti “sisään ajetulta”.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s