Mitä kuuluu?

Posted: 11/09/2010 in Elämää, kahvi, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

On blogin kirjoittelussa ihan hyviäkin puolia.  Jos joku kysyy sen normin “mitäs ootte viimeaikoina tehneet?”, menee yleensä sormi suuhun (tai filmaattisesti peukalo ja etusormi leualle), ei tule mitään mieleen, vaikka olisikin tehnyt vaikka mitä normaalista poikkeavaa ja tapahtunut jotain mainittavaa.

Joitain edelliseen liittyvää voisi ottaa esille esimerkiksi Leevin [eng. lii-vai], poika on nyt oppinut kääntymisen jalon taidon. Sitä myös tehdään nyt sitten taukoamatta, ei siinä etteikö se olisi söppistä ja hieno suoritus, mutta asialla on myös kääntöpuolensa. Toinen on vähän väliä “jumissa” niin että saa käydä auttamassa toiseen asentoon/paikkaan, tämä siis työllistää enemmän vanhempia kuin aiemmin.

Myös aamukahvit ovat nyt siirtyneet enempi tuonne presso puolelle. Käytössä Bodumin Kenya Pressopannu, viimeksi juodut kahvit ovat olleet Kenya AA Kangunu Estatea. Kahvi on Kenyan “gourmet”kahvia, sekä siitä erottuu helpohkosti pressolla raikas hedelmällinen hapokkuus.
Tätä meneekin sitten aamuisin se 6dl, täysi pannu vetäisi kyllä litran, mutta koska Leevi ei vielä juo (ei vielä, kohta) niin tämä riittää meille kahdelle vaikka monesti olen yksin juonut koko satsin.

Yksi uusi asia on ilmestynyt kanssa elämään, nimittäin mielenkiinto valokuvaukseen on kasvanut. Ainahan se on ollut ja kuvia tullut otettua sieltä ja täältä, mutta nyt otetaan askel taaksepäin digiajasta.
Sain apilta beigen laukun, jonka sisältä paljastui Canonin vanha filmikamera, salama, zoomi sekä ohjekirja yms.
Myös Violan kolmijalan sain käyttööni, siihen pisteeseen en ole vielä ehtinyt että saisin kameran kiinni siihen.
Ensimmäisenä tehtävänä oli ostaa patteri tuohon Canon AE-1 Program kameraan, ajattelin ettei noita 6v paristoja saisi kuin alan liikkeistä, löytyipä kuitenkin ihan Anttilasta, samalla tuli ostettua kolme rullaa ASA200:sta kympillä. Nyt riittäisi intoa roiskia kuvia vaikka seinistä ja pyykeistä, mutta jotain tolkkua sentään, ei se teetättäminenkään (olipa sana, piti ihan lukea monta kertaa ja sitten se vasta oudolta kuulostikin) ihan ilmaista ole vaikka halpaa onkin.

Loppukuvaksi laitan vielä yhden kuvan lisää pelkästään kyseisestä kamerasta.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s