Kun puhelin soi yöllä

Posted: 02/09/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , , ,

Aamun avaa Redrama – Street music (Radiorip By Alman), sekä kohta espresso.

Yöllä jos herää siihen että töllö on päällä, eikä muistikuvaa missä vaiheessa sitä tuli tipahdettua, on varmaan lähes kaikille tuttua.

Viime yön sekoiluni muistan vieläkin hyvin:
Avaan silmiä ja huomaan teeveen olevan päällä, no se ei ole ongelma, sen kuuluukin olla, katson sitä.
Enemmän mieltäni painaa missä se pirun kännykkä on ja kuka sieltä soittaa tähän aikaan. Pyyhin kädellä ympäri peittoani, johonkin siihen sen jätin.
Sanna herää ja kysyy miksi teevee on päällä. Tulee pieni “ahaa elämys” siitä että sen ei kuuluisikaan olla päällä, joten suljen sen, mutisen samalla siitä puhelimestani. Toinen ei oikein ole kärryillä jutuistani, joten jatkan sen etsimistä peittoa tutkimalla.
Sitten kaikki pikkuhiljaa avautuu, löydän kännykkäni. Sehän on kädessäni, tosin suljin sillä äsken telkkarin. Kännykkä on siis kaukosäädin, olen hiljaa, ei soi känny enää. Olin onnellinen lopultakin että hommat järjestyivät, päätin kertoa siitä Sannallekkin, “käy säkin nyt nukkumaan” kertoo taas siitä että homma taisikin olla pientä unijupinaa.

Pestessäni hampaita juttu muistui vielä niin elävä mieleen että päätin kirjoittaa siitä ennen kuin unohdan sen kokonaan.

Ah, playlistini (laidasta laitaan) rupesi soittamaan tähän väliin Basshunterin – Boten Annaa. Niin monesti tulee nörtti olo, kun biisin soidessa kysäisee joltain mitä biisillä tarkoitetaan ja vastauksena tulee “Anna nimistä venettä“. Ei, siitä se ei tule, vaan irc-botista nimeltä Anna, mutta en ala siitä tarkemmin tähän, ei biisikään ole kaksinen.

Tosiaan, kun aiemmin kirjoitin Cafetorian Espresso 7:sta, niin nyt olen ampunut parit shotit sitä ja olen mielestäni kykeneväinen antamaan mielipiteeni siitä.

Ekalla kerralla se ei oikein maistunut muulta kuin aavistuksen palaneelta, myllyä pari pykälää karkeammalle ja pari astetta tiputin myös PID:n haetusta lämpötilasta. Heti alkoi muuttumaan maku ja shotin ulkonäkö, paksun creman alta/seasta sain suuhuni oikean kermapommin, maitosuklaata erotin myös seasta. Otin kuvankin kun shotti valuu kahvasta suoraan lasikuppiin, sain napattua kuvaan ensi tipan, sitä tuli yritettyä muutamaankin otteeseen eri kahveilla, huonolla menestyksellä.

parit kuvat epäonnistuineista shoteista tuli totta tosiaan otettua, esimerkkejä alla.

Eilen kävimme Jumbossa, käväisimme myös Flamingon puolella Caffissa. Ihan piti vain mennä päivän kahvia maistamaan. Mukaan tarttui kuitenkin Kolumbialaista kofeiinitonta muutama papu, siitä kun paikan päällä Sanna sai cappuccinon ja se maistui hyvältä, sain itse maistaa ensikertaa kyseistä decaf kahvia espressona, olin aivan myyty. Pitää kotona kokeilla ja kirjoittaa siitä enemmän mitä se antaakaan suodatinkeittimellä yms.

Oluita tässä maistelleena lämäsenkin loppukuvaksi sarjan viime kerran Arkadiankadun Alkon tuomisista.


BrewDog Tokyo, Mikkeler Black, Mikkeler Beer Geek Breakfast, Goose Island Bourbon County Stout

Advertisements
Comments
  1. tirofaux says:

    Näyttää onnistumiselta, tuo uuttotapahtuma. Harvasta kahvin valmistusmenetelmässtä taitaa saada yhtä näyttäviä kuvia.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s