Galaksin omistaja

Posted: 19/08/2010 in Elämää
Tags: ,

Miltä tuntuu omistaa oma “pikku” Galaxy?

Alkuun se ei oikein sujunut kuten leffoissa (ihan varmasti on leffoja joissa omistetaan galaksi), mutta  elämän pikku solmujen availujen jälkeen on fiilis taas katossa.

Pienet ohjelmat ja etäkäyttö sekä synkronoiminen kun on hanskassa, voi hyvin alkaa leikkimään.Naamailla FB:ssä, kaahailla autoilla eri maisemissa, tallentaa ympäristöään HD tarkkuudella ja kaikkea muuta mitä sitä nyt päivisin tehdäänkään.

Pakko myöntää että omani vedin kettumaisesti tilauslistan vierestä. Satuinpa vain olemaan oikeaan aikaan paikalla, nimittäin liikkeeseen oli juuri saapunut pahvilaatikollinen näitä, myyjä oli nuori mukava jannu jolle annoin vielä pari netistä lukemaani niksiä. Pieni valkoinen valhe omasta odotusajastani tuntui sopivan molemmille, sitten intoa pihisten kotiin hämmästelemään.

Joillekkin tämä voi olla vain puhelin, toisille mukava pieni taskuleikkikenttä. Vaikka ompussani ei ollutkaan vikaa, niin se vain vanheni liikaa, olisi ollut jopa eettisesti  väärin ajaa se saattokuntoon. Sitä paitsi, aika kauan oli viime iPodin käytöstä.

Voisin helposti jaaritella tämän ominaisuuksista, kuten nyt käyttämästäni swype pyyhkäisy kirjoittamisesta, seitsemästä työpöydästä, moniajosta yms. Kiinnostuneet joko tietävät jo, tai ovat googlettamassa Samsungin sivuilta Galaxy S:ää.

Itselleni tämä oli ns.pakkohankinta, liikkeessä tuntui mukavalta ja netissä surffailtuani aikani, päätös oli ikään kuin jo tehty.

Muthan laitettiin siis ostamaan muumiaiheisia kertakäyttö juttuja, mut kas kummaa pöydässä onkin Amazing-Spiderman

Eilen mässäiltiin kakkua Leevin ensimmäisten nimppareiden merkeissä. Nyt pitänee vissiin lähteä jälleen iltalenkille, katsomaan kun syksy alkaa puskemaan päälle.

Illalla yritin lukea nimipäiväsankarille yhtä pehmokirjaa, ei poikaa jaksanut kiinnostaa mitkään tipujen ja possujen seikkailut. Enemmän kiinnosti mitä läppärin ruudulla tapahtuu, no kun kerran ollaan kiinnostuneita, niin pitihän asia selittää (olin juuri siirtämässä koneelta musiikkia, kuvia ja paria leffaa luuriin), selvästikin tämä oli mieluisampaa kuunneltavaa.

Ymmärrän hyvin, niinhän se vain on, outoa vain että jo tuossa iässä. Kasvaako meillä siis tuleva uusi Linus Torvarlds?

This was written with Samsung Galaxy S

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s