Leevi 1

Posted: 15/08/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , ,

Eilen kello kymmenen Leevi 1 laitettiin esille kaikkien näppäiltäväksi.

Aamun aloittaa tänään AC/DC – High Voltage levyllään, kupissa Nicaragua Limoncilloa käsin jauhettuna!
Musiikki on varmaa ja entuudestaan tuttua, kahvi taas kokeilu ja kevyt pettymys. Ainakaan se (kahvi) ei pääse oikeuksiinsa uutotavallani, Abid Clever Coffee Dripperillä.

Otsikkon mukaisesti on kyse siis kyse Leevi 1:sestä. Sen rakenteluun erään Bill:n kikkailujen päälle olikin hieman työläämpää kuin olisi kuulunut olla. Tässä tarvittiin apuja netistä welhoilta, kuin myös oman talon vahtimestariltakin (iso kiitos Timo). Mutta loput jäi sitten omiin kokemattomiin käsiin, jotka kyllä eilen pakersivatkin Leeviä ylös pitkän päivän.

Kyseessähän on jo pitkään alla ollut projekti ajaa linux appiukolta saamaani HP Pavilion läppäriin, jota on silitetty nyrkein, sen huomaa irtonaisesta C-kirjaimesta.
Alla oli vanha päivittelemätön Windows XP, luulin laittavani Linuxin asennuslevyn sisään homman olevan jo puoliksi valmista. Mutta kuinkas kävikään, ei mennyt Ubuntu, Xubuntu, Mandrake yms. sisään. Sitten Timo teki loitsunsa ja pohjana on nyt Mandriva! Mutta toimiko mm. verkkokortti tai näytönohjain kunnolla oikein? Ei toiminut ei, piti astua sisälle IRC:iin welhojen luolaan. Sieltä sain oikeaan suuntaan osoittavat kyltit loppu polulle, joka ei ollutkaan enään niin kivinen.

Kun ollaan nörttinä, ollaan sitten myös hiusmuodin ja ilmeen kanssa

Nyt Leevi 1 toimittaa virkaansa erittäin nopeahkona (suhteellista) vieraskoneena, sekä screensaverina pyörivät kuvat pikku-ukkelista ajavat digitaalisen valokuvakehyksen asiaa.
Koska koneella ei ole juuri turhia härpäkkeitä, sillä pääsee vieraat nopeasti katsastamaan vaikka FB-inboxinsa kuin myös s-postinsa. Enään ei siis tarvitse luovuttaa omaa konetta muiden käyttöön ;) Alla kuva Leevi1:sen työpöydästä semmoisena kuin se on tällä hetkellä.

Nyt kun kahvi on jo hieman jäähtynyt, erottaa helposti mm. green applen ja toffeen maut. Hieman pelastusta.

Loppukuvaksi pääsee sankari itse. Hän on nyt keksinyt kielensä ja tykkää myös näytellä sitä, myös ilmakitaraa soitellessa. Huomatkaa kuvasta paita-shortsi yhdistelmä jossa asennetta (Daddy’s Little Hero… Guitarhero).

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s