Iltalenkkiä vol.2

Posted: 02/08/2010 in Elämää
Tags: , , , ,

Olisi kuin Stadiin olisi tullut noita mäkiä lisää itsestään, tai ainakin ne on nyt jyrkempiä. Ehkä reitinvalinta vaikuttanee asiaan ja matka, mutta ei välttämättä… aika x-files.

Lähdettiin jälleen hieman jolkotellen kelailemaan, kera Leevin ja rattaiden. Ilma = hyvä, lämpötila = T-paita, seura = loisto.

Vallila-Alppila-Tokoinranta-Hakaniemi-Kaisaniemi-Tokoinranta-Kallio-Sörkkä-Vallila.

Jos kaloreita paloi, niin tuli siinä otettua Hakiksen mäkistä evästä, tosin ihan vaan McFlurry ja iso pirtelö, nehän kun ovat lähestulkoon kalorittomia. Eväät nautittiin rannassa, kiva penkki, rauhaisa jne. mutta ne prkleen ihme pikkuötökät. Eikä varmaan ihme, että kun sitten karavaani lähti jälleen liikkeelle, oli vieressä paljon kivemman näköinen vapaa penkki, en kuitenkaan ole katkera, enää.

Jäätiin uudelleen Tokoinrantaan syöttämään Leeviä, ja kun Sanna syötti, niin mulle jäi aikaa leikkiä vaihteeksi jakkaralla. Driftailua tuli harjoiteltua, muutamaan otteeseen sainkin onnistuttua mielestäni ihan kelvollisesti, ottaen huomioon maaston.

Siinä syöttäessä kun nappasin kuvan Sannasta (oikeestaan parikin), niin kuvan oikeassa yläreunassa on hieman maistissa oleva mieshenkilö, joka otti hyvin vauhtia ylämäkeen. Tulos on tietenkin kuvan arvoinen, laatu ei ole kummoinen, kun tuli niin kiire taltioida tämä suoritus. Voin todeta alholilla olevan osuutta asiaan, ihan vain siitä ylösnousemisesta päätellen.

Koska nyt kuvia sekoitetaan tekstin sekaan, niin otetaan mukaan Leevin syöttökuva maisemien kanssa.

Olisin niin halunnut espresson vielä Sivukirjastosta, mutta olivat juuri ehtineet puhdistaa koneen (klo 23), jäin nuolemaan näppejäni ja ottamaan huikkaa matkapullosta, joka sekin pelkkää vettä. Ehkäpä reissun ainoa miinus.

Loppukuvaksi valitsen sörkässä ikuistamani spåran, jos joku arvaa numeron, tarjoan esson.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s