Aamu potenssiin 2

Posted: 21/07/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , ,

-Tapahtumat sijoittuvat aikavälille 4-5 –
Ihan äkkiä en keksi miksi ei väsytä, vaikka otin pitkähköt päikkärit illalla. Niin kuitenkin vedettiin Sannan ja Leevin kanssa jälleen iltalenkkiä. Mikäpä siinä, kun asteita 19°C eikä enää samanlainen tuuli mikä vei päivällä miltei katolleen.

Iltalenkillä otettiin muutama “kiva” mäki, niin että tekee ihan hyvää varata hieronta-aika heti aamusta. Selkä ja olkavarret tietävät palvelleensa isäntäänsä, sen jo luulisi väsyttävän, mut ei.

Nyt kun tässä kerran hereillä, ennen seuraavaa nuijanukutus yritystä, niin ajattelinn rustailla aikani kuluksi.

Koska suurin osa tämänkin lukijoista tulee naamakirjasta, vai mitä, sinäkin siinä. Niin mietin valistaa niitä lukijoita jotka chattaavat, mutta ovat ihmeissään kun riville tuleekin hai tai pingviini.
Voisin toki tähän jo rustata koko rimpsun feissin hymiöistä, mutta koska koko netti on jo niitä sivuja täynnä, niin tyydyn laittamaan tämän linkin.
Samaan syssyyn voidaan varmaankin lisätä lihavointi, eli kun kirjoittaa tähtien sisään *näin* on tuloksen tämä näin. Alleviivaus kirjoitetaan _näin_ , näitä voidaan myös käyttää yhtä aikaa *_näin_* (näin).

Mutta, jos tauko rustaamisessa, ja uutta yritystä lakanaralliin.

-Tapahtumat sijoittuvat aikavälille 10:30-11:30 –
Tuli sitä unta sittenkin, ou jee. Nyt on suun luut tiskattu ja radio viritelty Suomipop taajuudelle. Nyt kalisee Kaffehammas, joten asialle tehtävä siis jotain.

Hmm, teinpä aamucappuccinon. Vaikka tein sen erinomaisista ainesosista, kuten Brasilian Yellow Bourbon ja Kahvimaito. Maistuukin hyvältä, mutta ei taaskaan vaahdotus onnistunut niin nätisti jotta siitä olisi voinut räppäistä kuvan todisteeksi.

Loppuun olisin halunnu laittaa Leevistä kuvan aamupesujen jälkeen. Mutta ei tuota murmelia saa hereille, pirhana, nukkukoot mutta kuvalta se ei pelasta.

Koska nyt ollaan kameran kanssa liikkeellä, niin Nalastahan saisi hyvän kuvan. Eikös idea kuulostaa hyvältä ja helpolta?
Tehtävää vaikuttaa tosin saada ensin kissa kiinni, se kun ei tykkää kamerasta, häviää sillä hetkellä kun sen ottaa esiin.
Nyt Nala sit löytyi, ja karkas, otettiin kiinni ja laitettiin samaan paikkaan. Ainoa onnistunut kuva kymmenestä on tuloksena alla.

WTF!

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s