Ihan yössä

Posted: 20/07/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , ,

Jos lähtee hakemaan puoli kahdeksan aikaan tuuletinta, saapuu kotiin raittiin ilman myrkytyksen saaneena, kassissa kaikkea muuta kuin se tuuletin. Miten tämä siis tapahtuikaan…

Clas Ohlsonilla Jumbossa oli minituuletin vesisäiliöllä loppu (vanhan sain jo rikki. Ei kestänyt maan vetovoimaa yöpöydältä vauhtia ottaen), siellä oltiin kuitenkin reippaita ja soiteltiin muualle. Kampissa olisi.

Kun oltiin tultu kotiin, syöty, maleksittu hetko, niin eikun tuuletinta noutamaan oravannahkaa vastaan. Kappas, ei siellä mitään ollut, aamulla tulisi kuitenkin toisenlaisia tuulettimia 50kpl. Se nyt ei sillä hetkellä viilennä, joten pitäkööt tunkkinsa varastosaldovirheineen.

Kampin ostarilla on sopivasti Esprit kerrosta alempana ja siellä alennuksia, hellasärö halusi käydä tarkastamassa paikan, minä mukaan. No, tultiin sieltä aarteiden kanssa molemmat ulos, on uutta housua ja paitaa jne. (ei tuulettimia sieltäkään).

Kun sitten oli hyvä chilli-ilta, niin ei tultukkaan julkisilla takaisin, vaan otettiin ihan kuntoilun kannalta. Ohitettiin Kaisaniemessä soittava Muse:kin, kuunneltiin aika ohimennen pitkältä sillalta hetko.

Otettiin Hakiksen mäkistä 20 Nuggetin setti kimppaan. Mukaan otettiin 2  x Latte, meni myyjiltä ohi ja kovaa kun esitin yksinkertaisen kysymyksen: “Mitähän maitoa te käytätte vaahdottaessanne?”, kun siinä oli jonkin aikaa pähkäilty ja pyöritty toisia ympäri sain vastauksen “laktoositonta”, kiusasin vielä lisää ehdotellen eri vaihtoehtoja näistä, kuitenkin sain sitten sen oikein. McD käyttää siis laktoositonta kevyt maitoa.

Kun Tokoinrannassa oltiin juotu mukit nurin, lähdettiin kiipeämään Kalliolle, suunta kohti kirkkoa.
Suonionkatu meinasi tehdä selvää selästä ja käsistä, Leevikin protestoi nälällään. No, ylhäällä etsittiin nopeasti penkki ja Leeville pöperöä (eli maitoa), siinä samalla ehdin treenailla uusia muuveja, Sanna otti nauhallekkin yhden, pistän tähän linkin.

Siitä jatkettiin eteenpäin, mutta kun näin tekstin “espresso 1€”, oli parkki siinä. Pirun mukava paikka, olivat avanneet edellisenä perjantaina. Juotiin espresso ja cappuccino, jotka teki harjoitellen yksi ukko, mutta hyvin se veti shotit. Paikan nimi on Sivukirjasto, ja se sijaitsee Flemarin ja Agricolan kulmassa.

Kuvasta voi löytää yhden virheen, piste sille joka sen löytää.

Loppumatka olikin sitten alamäkeä, siis ihan tien mukaisesti. Joten oltiin kotona ihan hyvässä hapessa, kun vielä virtaa riittää, niin päätin sitten tämänkin jakaa muiden kesken :)

Koska en lopeta hymiöön, laitan jotain muuta loppuun.

“Coffee makes me nervous when I drink it. Mmm.”
Sling Blade (1996) – Karl (Billy Bob Thornton)

Advertisements
Comments
  1. tiroaux says:

    capuccino

    • Jussi78 says:

      kovin oikein meni :) joku toinen saa säälipisteen kun keksii miten moka on juuri capuccino.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s