Ketjureaktio

Posted: 16/07/2010 in Elämää
Tags: , , , , , ,

Jokainen luultavasti tietää tilanteen, kun jokin asia menee pieleen ja vaikka kuinka yrittäisi niin tulee perässä uusi kämmi. Hetki sitten koin tämän ketjureaktion jälleen… ja jos nyt ihan kaikki päivän töppäykset pistetään tulemaan, niin saisi siitä jo blogiin oman postauksensa.

Tuossa tiskailin Sannan teepressoa ja huutelin samalla että “nää mun sormet ei oikein jaksa tehdä enää tätäkään”, niin samalla hetkellä se lasipresso on ihan uudessa muodossaan lavuaarissa.
Hetkeä myöhemmin tää kysyy “ihme ettei ne soittaneet sieltä apteekista, vaikka eilen lupasivat”, niin olinhan aamulla topakasti vastannut siihen puheluun, koska toinen kerran oli suihkussa, se muistinko mainita asiasta jäi siihen kun painoin punaista luuria. Nyt muistin.

Päivä on mennytkin ihan leppoisasti viileässä terveyskeskuksessa, jonottaen hoitajalle, jonne en ollut ainoa. Hoitajalle piti mennä näyttämään taisteluvammoja, kaikkien tuntemat “huonekalut kännissä ja allergialla silmään vastaan Jussi”-sodat.
Kantapää on nyt jostain syystä jälleen auki, ja se vaatii haavahoitoa (moneskohan kerta).
Käsi on ensin tehnyt ihottumaa, josta jäänyt rupi, jonka olen kelausvanteella jarruttanut auki, mätii, korjattava.
Silmät kuivuu, vaikka muita allergialääkkeitä syönkin eivätkä reseptivapaat tipat auta, siksi siis reseptiä kehään.
Sormet sai hittiä jossain tilanteessa, josta siis ei ole tarkkoja muistikuvia, alkoholilla on osuutta asiaan, ilman salapoliisitutkintaakin. Niitä EI saa nyt rasittaa ennen röntgenkuvia, jotka siis otetaan maanantaina, ja tilanteesta on jo yli viikko. Eli en saisi mielellään naputella koneella, siksi kirjoitankin kielelläni ja kuolaan näppäimistölle kuin koira.

Jos nyt on jo valitettu tarpeeksi, niin jotain hyvääkin vastineeksi.
Leevi “tuo arjen raataja”, sai maitoaltistustestijokinhössöstä puhtaat paperit, hyvä LL (etu- ja sukunimen kirjaimet)!
Sain maistaa ensimmäistä kertaa konjakkia tyylillä jota en ole ennen kokeillut, meinaan piipusta, lasisesta sellaisesta.
Yksi saatiin setistä rikki, mutta se en ollut minä, eikä piippukaan ollut selvinpäin (luulisin).

Arvauskeskuksessa oli kuin olikin tehokasta toimintaa, tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta oli oikein hoitajan lisäksi lekurikin bonarina päälle. Vaikkakin lääkärille soitettiin erikseen, mutta päästiin jonottamatta suoraan puheille.

Kauan sitten käväisin ilmaisessa näöntarkastuksessa, josta myöhemmin tulikin isompi lasku. Aina on näkö ollut suorastaan ilmiömäisen terävä haukan katse, mutta ei näkötohtorin mielestä, silmäni kuulema “väsyvät” helposti tai jotain siihen suuntaan se selitti. Niimpä tässä nyt törötetään windowssit silmillä ja kirjoitellaan, koska alkoi hetki sitten taas pomppia rivit toistensa päälle.
Näytän mielestäni nerolle näiden kanssa (katso kuva alhaalta), mutta miten en osaa pitää näitä ruutuja puhtaina… koko ajan saa olla hinkkaamassa, ja heti perään on näkökentässä ylim. pyörivä sormenjälki.

Kuva laseista.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s