Iltalenkkiä

Posted: 14/07/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , ,

Oolrait, haluttiin lämpöä. Mutta yhdeltä yöllä ulkona 25°C, sisällä 30°C, ruumiinlämpö 38°C.
Nyt puol ykstoista makkarin puoli näyttää ulkona 24°C, partsi 26°C, keittiö 29.2°C, mut vieläkin sisällä reipas 30°C

Käytiin perheen voimin puolentoista tunnin lenkillä, pitkin Vallilaa, Sörkkää, Kalliota, Hakaniemeä jne. siinä puolen yön kieppeissä.
Matkalla tuli nähtyä aika paljon muutakin porukkaa chillaamassa yössä, omituisin oli varmaankin pari joka pelasi sulkista kallion yhdessä kallion monista puistoista.

Räpsin satunnaisia kuvia, sillä Stadi on mahtavan näköinen kuumana kesäyönä. Jos ja kun nämä helteet jatkuvat, etkä saa unta, suosittelen lämpimästi heittämään lenkin ytimen kupeessa.
Leevi pisti tosin loppumatkasta meihin hieman vauhtia elämöimällä kopassaan. Eilen tuli lenkin jälkeen otettua kylmä ruisku, ja nyt herättyä pakko se on jälleen pomppia sinne. Jospa tänään pääsis jo mereen uimaan kesken päivää, alustavia suunnitelmia olis jo.

Kun ruiskut käyty pitää koittaa miten luonnistuu oman jäälatten teko, pari huonoa kokemusta takana. Nyt radio päälle ja kuuntelemaan J.Linnonmaata ja Petraa…

Nyt ruisku takana, triplaesso sekoitettuna kahvimaitoon ja hiukan sokeria, lopuksi jäitä päälle. Etten itseäni kehuisi liikaa, niin aika pirun hyvää. Tosin hyviä tullut juotua muuallakin, mutta kotona pääsee itse vaikuttamaan sokerin ja esson määrään suhteessa kokonaisuuden määrään.

Skabat takana ja voittihan se Espanja, jei. Mitä jäikään kotiin kisoista, pieni rantapäkki, syynä ne pakastelätyt ja kisaoluet. Huoh…

Kuva otettu Hakiksesta Krunan galtseille, vasemmalla näkyy aavistus Merihaan siltaakin (sieltä tuli junnuna loikittua mereen, muistoja…).

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s