Sainpa jokin aika sitten hämmästellä omia kirjoituksiani. Eihän siinä oikeastaan muuten olisi mitään ihmeellistä, mutta kun tämä kyseinen kirjoitus oli oikein julkaistu! Oh mi, oli kuin puhallus säkeille!
Tässä tullut juniorista asti luettua Marvelin teoksia, sanoisin jopa että aika ahkerasti, varsinkin viime vuosina. Ryhmä-X 3/2010 oli lukijoiden palstalle kirjoittanut eräs henkilö, johon sitten aamupäivästä päätin viskata vastineellani. Naputtelin koneellani s-postia lehdessä lukevaan osoitteeseen. Noh, eipä ollut seuraavassa lehdessä vuodatteluani julkaistu, vaan vasta nyt viimeisimmässä. Se että tähän kirjoittaisin uudelleen kaiken, laitoin koko jutun omalle sivulleen “aivoituksia“.

Tässä samalla kun järjestellään ristiäisiä, jotka tuovat mukanaan aina kaikkea kivaa pientä mitä ei ollut tullut ajatelluksikaan. Pitäisi yrittää ehtiä katsoa mm-fudiksen loppuhuipentumat, peli on (kuten pitääkin) nyt sillä tasolla, että se on tulos tai ulos. Tänään jännään Espanjan puolesta tuttujen matsioluiden sekä pakastelätyn kanssa. Olueksi valitsin parikin “kesäolutta”, mielenkiintoisin on varmaankin Anchor Steam Beer, en ole nimittäin koskaan aiemmin juonut höyryolutta.

Etteikö juhlissa tulisi olla purtavaa, on siellä oltava myös juotavaa. Teet on hommattu, se olikin sitten se helpoin rasti. Kahvin kanssa oli suunnitelmia, mutta nyt ne kaatuivat koska pulju mistä ajattelin tilata, ilmoittikin omaavansa ongelmia kuljetuksien suhteen.
Samalla kun paikkasin väliaikaisesti omia varastoja Etiopian Yirgacheffellä, Brasilian Yellow Bourbonilla sekä Kesäkahvi Kukkanen blendillä. Huomasin tuon Kesäkahvin (caffista, vaikkei sitä mainitakkaan nettisivuilla) olevan omiaan tilaisuuteen, siinä on raikas maku, johtuen arvatenkin hedelmäisistä pavuista joista koko blendi on kasattu (lyhykäisyydessään: Columbialaista, Etiopialaista ja Brassia).

Mutta alkaa olla aika valmistautua illan matsiin! Pitsa iskuvalmiiksi ja olut oikeaan lämpötilaan, kaikki häiriötekijät (kuten mm. MiniMe:n syöttö) pitää yrittää ehkäistä. Puhelin esille, jotta voin erään hyvän ystäväni kanssa tekstailla matsista jos kentällä tapahtuu jotain mainittavaa, se on hyvyyttä se (vai mitä rili?).

Loppukuvaa ei tule taaskaan, koska ei tässä ole ajankohtaisia kuvia. Tällä kertaa laitankin Viivi & Wagner stripin.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s