Odottelua

Posted: 02/07/2010 in Elämää
Tags: , ,

Radio pauhaa vielä, mutta ei enää kauaa, sillä töllöstä ruvetaan ihan tosissaan pelaamaan fudista.
Ei sillä, etteikö sitä oltaisi aiemmin tosissaan, mutta nyt panokset kovenevat. Robbenilta saa odottaa ihmeitä, jos meinaa olla brasseja kaatamassa, sillä huhujen mukaan Brasilia on saanut salaisen aseensa mukaan tähän otteluun.

Argentiinalla Messin flunssa ei huoleta juurikaan, sillä mies on ollut aika lailla vartioituna peleissä, enemmän odottaisin Militolta.
MTV3:sen kisauutisten mukaan joku nevöhöörd pallojonglööri oli todennut jabulanin ihan normaali palloksi. Eli siis joku pallon pomputtelija antaa siunauksensa jabulanille, niin voidaan ohittaa maailman huippumaalivahtien kommentit sillä. Ehei, E-Afrikka sai leimansa jo kisojen alussa “ihmepallosta” ja typeristä torvistaan, ja siitä se tullaan muistamaan jonkun aikaa.

Tänään se tuli, nimittäin uusi vaaka! Tilasin dealextremestä HongKongista halvalla, odottaa sai, mentiin näppituntumalla, mutta nyt on odotus palkittu. Ennen matsia ehtii vielä loistavasti valmistaa lopuista papusista jollain menetelmällä kupit mustaa nektaria (sitten se pakastepizza ja matsiolut).
Postiin ei ole pitkä matka, mutta olkapäät kiittää kun käy matkalla kirkolla katsastamassa tilat ristiäisiin, sieltä itse postiin, siitä matka jatkuu eteenpäin aina kurvin (sörkän) kautta lipuen himaan.

Lopuksi Brasilian salaisesta aseesta kuva.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s