Salatut nimet

Posted: 01/07/2010 in Elämää
Tags: , , ,

Hiukan reilu viikko vielä, niin saa MiniMe:tä kutsua omalla nimellään. Oma nimi on siis ollut salaisuus, joka on pysynyt tarkoin varjeltuna salaisuutena syntymästä asti, voinemme siis äipän kanssa antaa ison käden itsellemme/toisillemme.

Kyseessä siis ristiäiset, ja ne pidetään kirkossa, kastetsydeemi käyty läpi (nais)pastorin kanssa.
Saatiin karsittua onneks kaks virttä pois ohjelmasta, eihän siellä oikeasti “laula” kun pari mummoa.
Pikkumiehelle ilmestynyt raju ihottumakin saatu hoitoon, tosin kiitos ei kuulu terveyskeskuslekurille (ylläri). Aikaisemmin yksityiseltä antibioottikuuri ja oikeat rasvat, tänään allergiasairaalassa testit negatiivisina, mut kahden viikon päästä vielä maitoaltistusjuttu.

Ihan outoa kun ei oo fudista oo pariin päivään saanut katsella, tässä menee ihan yöt ja päivät sekaisin. Vaikka aiemmin en kommentoinut, niin pakko tähän kuitenkin todeta muutama.
Brassit tulee viemään koko roskan tehokkaalla ja painostavalla pelillään, molemmat kerrokset alkaneet toimia pelottavan hyvin. Espanjalle toivoisin mestaruutta, koska sällit pelaavat näppärää pientä katsojaystävällistä peliä (no ei aina, mutta sentäs osan ajasta). Hollantia eikä Saksaa tule tietenkään unohtaa, mutta joku Paraguay voidaan jättää pois laskuista. Jätän tähän etten liikoja innostu.

Tänään en ala kahveista enempi kirjoittamaan kuin sen, että varastot alkavat huveta ja uutta tilausta on jo mietitty pitkään. Aamulla sain kuitenkin vielä puristettua mukavahkon ristreton ja pari capua, kotona tehty maistuu jotenkin aina vaan paremmalle kuin monista kahviloista tilaamat kurat (näin vaatimattomasti).

Loppuun en heitäkkään poikkeuksellisesti kuvaa, vaan äsken lukemani sarjakuvan, ihan siksi vain koska kyseinen huumori uppoaa tähän päähän kuin häkä.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s