Etana, etana näytä…

Posted: 29/06/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , ,

Nyt se paistaa ja sitä on odoteltu!
Mutta nyt sitten ei tajua lopettaa. Juhannuksena mentiin roadtrippiä Keski-Suomessa, takaisin tullessa iski pariin otteeseen kunnon sädetyksen silmille, tietenkin silloin kun ne aurinkolasit olivat muualla kuin nenänvarrella oikeaoppisesti.

Stadissa tullut pörräiltyä hiukan kaikkialla. Kaivarin vakkarirundit oli alkukesästä, nyt löydetty itseämme Töölönlahtea ympäri, Tokoinrannalta, Munkkiniemestä, Tervasaaresta yms. (hyvyyttä!)
Samalla kun MiniMe saa ulkoilua, saa itse raitista ilmaa ja kuntoilua.
Jos ulkona on n.24°C niin sisällä se on 28,5°C.

Koti on toisin sanoen pätsi! Onneksi on joku keksinyt tuulettimet. Tehostaakseen vielä viilentymistä on tietenkin kylmät suihkut, käsiaseena toimii Clas Ohlsonilta hommattu minituuletin vesisäiliöllä. Kylmän suihkun ottaneena ja ennen sinne menoa lämpöni (kainalosta) mitanneena, voin todeta sen hieman auttavan. Ennen ruiskuttelua oli ruuminlämpö 37,2°C ja puoli tuntia sen jälkeen 36,8°C.Kuitenkaan en vaihtaisi takaisin niihin talven järkkykinoksiin, ennen ottaisin vaikka tunnin turpaan.

Hario Skerton oli mökillä aamuisin veivattavana, kahvipavuista vastasi taasen “Malawi Msese Geisha“. Mylly oli parhautta ihan senkin takia koska se on helppo laittaa kasaan, sekä sen käyttämisessä ei paljoa älliä tarvita, tämä takasi aamuisin aina tuoreet kahvit.

Matsien aikaan on vakiintunut ruoaksi pakastepitsat lisähöystein, sekä se matsiolut. Jää nähtäväksi miten käy kun ottelut on oteltu, saanko joitain vieroitusoireita. Onneksi yleensä parhaat matsit on iltaisin, sillä viideltä alkavissa matseissa saa nauttia myös sisään paistavasta auringosta. Kun viiden matsin aikoihin on pitsaa ja olutta, niin ysin matsiin on varauduttu sipsein ja (yllätysyllätys) toisen olutmerkin kera. Kommentoitavaa riittäisi vaikka kuinka skaboista, mutta ne jääkööt omaan arvoonsa ja muihin jorinoihin kuin tähän.

Loppukuvaksi valitsin kolmekuvaa, ihan vain tasa-arvon vuoksi kaikista kuva viime päiviltä (ja siksi koska en osannut päättää).

Ja Rakkauspakkaus ottamassa lepoa kevyt smaili päällä kopassaan tauolla.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s