Mis mun maalit on?

Posted: 16/06/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , , , , , ,

Aurinko vuolee Vallilan kattoja, ennustaen hyvää päivää. Parempi ilma, hyvä mieli.


Olen koettanut saada inspiraatiota kirjoittamiseen, ettei tulisi “just noise for noise” kuten välillä voi postauksista huomata. Siksi odottelinkin tovin, nyt virittäydyn kuulokkeiden kanssa kolmen setillä kirjoittamaan (Black eyed peas/ No doubt/ The smashing pumpkins)

Kerrankin hyviä uutisia uutisissa, ei pelkkiä Afganistanin terroristi-iskuja tai muita juurijajuuri uutiskynnyksen ylittäviä. Sillä YLE aloittaa vuvuzela-torvien torvien puhaltajien möykän suodatuksen, jei.

Pakko avautua hieman: Brasilia, ennakkoon teknisen ja taktisen joukkueen heikkoa ja varovaista peliä. Kysymys kuuluukin siis, miksi ihmeessä (Maicon ’55, ensimmäinen maali, vasta!)?
Muutenkin muiltakin joukkueilta on hävinnyt hyökkäysvoima kokonaan kun kisat alkoivat, lukuun ottamatta Saksaa (jonka pelistä voidaan myös syyttää Aussien aneemista esitystä).
Mutta ettei jotain huonoa, niin jotain piristystäkin, nimittäin Hondamies, joka maalasi Kamerunin verkon. Toisena Ji Yun-Namin byyri ’89 Brassien verkkoon, kolmantena Paraguayn Antonio Alcaraz pukkasi jabulanin italian häkkiin, nämä kolme pitävät yllätykset avoinna, hyvä niin.

Tässä otsikossa leikkaankin hieman Laveerren “mis mun koirat on?” biisiä, korvaten koirat maaleilla. Mä en osaa kuunnella vakavana tot biisiä, ehkä se ei ole tosiaankaan tarkoituskaan. Meinaan että jos se on tehty syvemmälläkin ajatuksella, niin hoitoon vaan.
Kisakahviksi leimaan tällä erää aeropressillä painetun Nicaraguan La Leonan (CoE = Cup of Exellence).
Tämän päivän, ja jos tykkää niin muidenkin, kisaolueksi nostan Flying Dogin Double Dog Double Pale Alen (kylkeen vielä sileät tavis sipsit).

Jos postaus ilman kahvia, niin ei sitten ollenkaan.
Olen nimittäin taas jälleen innostunut raapimaan maitokahveja Silvialla, muille samalla, että saa makuarvioita (ovatko sitten puolueellisia, tiedä sitä). Ikäväkseni voinen laittaa siinä mielessä toisen hanskan naulaan, että realistina voin todeta oman Silviani omaavan liian vähän potkua tuplacapujen maitoihin… tai, syynä on käyttäjä, emt.
Käytän tällä erällä Brasilian Fazenda Floresta Bourbonia essoihin, ja saman pavun päälle kaadan maidotkin, ihan vain kun olen vailla toista espressoksi sopivaa papua.

Eilinen oli kovinkin kultuuritäyteläinen.
RP (=rakkauspakkaus) halusi niin kovasti lähteä kiertämään serkkujensa kanssa korkeasaarta, jotta olihan sinne mentävä katsastamaan elukat aina kameleista paviaaneihin. Eikä meneet edes lippurahat hukkaan, sillä hyvin tukevasti RP keräsi unta koko reissun ajan palloon.

Loppukuvaan pääsee sidekick Nala, ihan vaan kun on niin kova Messifani.

Edit: Sekoitin Kamerunin ja Italian, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä ;)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s