Rakkauspakkaus 1kk

Posted: 13/06/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , ,

Kakkua tuli juotua mummolassa ja syötyä JuhlaMokat mustina, kaikkea suolaistakin tietysti oli, ainahan mummolassa on (siksi en aamupalaa syönytkään).
Hyvin nopeasti ajantaju seikkailee tuon pienen nyytin kanssa, toisinaan tuntuu että se on ollut ainakin puoli vuotta täällä, sitten taas tänään hieman hätkähti kun tajusi sen kasvavan koko ajan kovalla vauhdilla.

Fudis: Kun oikein kovasti odotti, niin palkaksi sai juuri sen, toivoi salaa jotain erikoisen hienoa. Tähän astiset matsit olleet aika laimeita, pariin jopa nukahtanutkin, vähämaalisia tasureita, yeah. Ranskan lohkossa kaikilla tasapelit (?). No onneksi pelejä riittää jopa kyllästymiseen saakka, unelmapelit ovat vasta edessä, missä kaksi kovaa taistelee jatkosta yms.
Vuvuzela torvi pois katsomoista, eikö se into puhaltaa jo lopu, tekee katsomisestakin tuskaisempaa? IMO, lätkässäkin voitaisiin kieltää rummut katsomosta, koska se on vaan niin spedeä.

Nopeahko silmäys tulevaisuuteen loistavan Sprudge nettilehden linkistä, ja sieltä se tuli, iPod “Appresso”! Martellon koneita, joissa samanlainen kapseli-idea, huutonetissä kaupataan puoli-ilmaiseksi. Vaikka konetta mainostetaan tv:ssä vielä uutena, susi mikä susi . En ole ihan varma onko koko juttu läppää, vai ihan oikeasti tulevaisuutta. Saan jo pelkästä ajatuskesta harmaita hiuksia.

Loppuun mielestäni jotenkin tyyli lainaus:
“I don’t drink… coffee.”
Dracula 2000 (2000) – Dracula (Gerard Butler)


Onhan tähän nyt laitettava tuorekkin kuva RP:stä a.k.a “Keijosta”, isänsä kanssa poseeraamassa.  Mutta vaatteita en suostu vaihtamaan, enkä ilmeilemään ihmeemmin.

Poika osaa jo näyttää ikänsä :)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s