RockaBaby

Posted: 10/06/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , , , ,

“Rockababy lullabies” kah, siinä oiva ratkaisu kaikille meille kolmelle (nalalle nyt uppoaa mikä vaan). Kyseessä on siis bling-blong musiikkia, joka kattaa rock:sta vaikka mihin genreen laajan skaalansa. On Metallicaa, Björkkiä, Coldplaytä, Bob Marleytä jne. Jotta saisi jonkinlaisen käsityksen mistä höpisen, niin laitan linkin youtuben Eagles – Hotel California:aan, lullabynä vedettynä.

Mutta on asialla huonotkin puolensa… sillä liika on aina liikaa. välillä hyvä jos tunnistaa kappaleen, ja sitten se alkaa, kaikki kuulostaa siltä kuin joku pieni ihminen tapailisi omia kappaleitaan ksylofonilla.

Nyt tuon uuden käsimyllyn kun olen virittänyt tunnelmaan, niin pitää sillä muutama kuppi jauhaa. Tämän kertainen valinta osuu Nicaraguan La Leonan CoE:hen, sitä nyt veivaamaan ’bout 35g, eli 5dl valmista kahvia, Chemexiä käyttäen.

Cupping profile lupaa “honeydew melon and tropical fruits”, aiemmin en noita irti saanut normi keittimellä, jos tämä sitten…

…no ainakin lähempänä, mutta en nyt tätä papua lähtisi vieläkään nostamaan kovinkaan korkealle.

Pitäisi jostain löytää RP:lle kastemekko, siitä  tulikin vaikeampi rasti kuin osasin odottaa. Ahkeraa googletusta siis luvassa, sitten paikanpäälle katsomaan. Mutta tämän voi yhdistää perheen iloiseksi tapahtumaksi, jos matka poikkeaa arkadian Alkon ohi, niin sieltä pitäisi noukkia matkaan Brewdog Tokyo:ta, sillä muista alkoista sitä ei saa.

Urheiluista nopeasti:
Onnittelut Antti Niemelle Stanley Cupin voitosta, vaikka toivoinkin Leinolle ja Timoselle Flyersin voittoa.
Maradonan “perskymppi”treenit MTV3 koki järkyttävänä, mielestäni aika leppoisa äijienjuttu, sai ainakin Jabulanit kyytiä ja pari “poskea” tutustua niihin.

Jokin repliikki loppuun…

lainaankin suoraan: “It’s all in the grind, Sizemore. Can’t be too fine, can’t be too coarse. This, my friend, is a science.”
Black Hawk Down (2001) – Grimes (Ewan McGregor)

(Googletus tuotti tulosta, ja kastemekko tilattuna!)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s