Jabulani

Posted: 08/06/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , ,

Meillä herätään kun RP (rakkauspakkaus) niin tykkää, tai toisin sanoen “ei tykkää”. Tänä aamuna kellon viisarit osoittivat puolta kuutta, kun RP:lle tuli nälkähätäpaniikki. Jokseenkin jo huvittavakin selkkaus tämä pienimuotoinen paniikki ruoasta, ihan kun ei sitä saisi (mutta ei juuri sillä sekunnin lyömällä), tai siihen auttaisi se muistuttaminen itkulla.
Tässä herääkin kysymys: onkohan se ruoka (maito) parempaa jos itkee hieman ensin? Onhan monesti kauan odotettu aikuistenkin ruoka parempaa, kun sitä hieman odotetaan, siis ei mikrosafkaa.
Jos jotain joskus tässä lähiaikoina itkettää, niin voisiko kyseinen henkilö syödä heti perään ja ilmoittaa vaikka s-postilla miltä se maistui.

Tätä kuumeisesti pohtiessani kumoan El Salvador Finca Los Planes Bourbonia mukillisen. Kahvin cupping profile oli niin houkutteleva, että se piti testauttaa “Sweet oranges with smooth body and big long aftertaste of milk chocolate and honey like mouthfeel“.

Enää 3vrk ja saa aloittaa tv:n palvomisen. Aion vakaasti pitää Ranskan paitoja päälläni, aina niin kauan kuin joukkue on mukana kisoissa. Koska olen sen verran realistinen tässä, niin ostin näihin kisoihin kakkossuokki Espanjan paidan myös, jolle saattaa tulla (ikävää kyllä) jo piankin käyttöä.
Espanjaa tunnutaan nyt hehkutettavan vähän joka paikassa, sillä kaupoista oltiin revitty paidat tangoista jo ennen kuin ne sinne kunnolla oltiin edes aseteltu. Sen sijaan näkee aika paljon Brasilian paitaa kaupoissa notkumassa, joko kaikilla on jo sellainen, tai sen fanittaminen ei ole IN, RP:llä nyt on tietenkin brassien body ja pehmojalkapallo valmiina.

Tietoiskuna loppukuva kisan virallisesta pallosta, joka tottelee siis nimeä “Jabulani”.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s