Sunday post

Posted: 06/06/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , ,

Jos osaa neuvoa kuinka liitetään kuva sähköpostin liitteeksi, niin saa myöhemmin huomata jo kuinka asentaa seuraavaksi toiselle uuteen koneeseen käyttöjärjestelmää. Ei siinä, mielellänihän noita näprää, mutta kun ne toisten koneet on (raudaltaan) paljon parempia kuin tämä oma.

Tänään lähtee mopo käyntiin El Salvadorilaisella Pacamaran alueen papusilla, jotka jauhoi Jussi, jonka keitti Abidilla, siihen veden kaatoi buono.
(Oli muuten Putouksessa loistava sketsi)
Kuppi on monivivahteinen, puhdas, sain monia makuja irti. Oli iso ero suodatinjauhatuksella keittimestä, kun äskeisellä kupilla.

Eilen kotiin ajellessa tultiin käpylän ohi. Siinä kentän kohdilla oli porukkaa vähän joka puolella, mietittiin et “koulut loppu, jep jep”, sit kuitenkin ihmetytti että mikä siellä on niin ihmeellistä. Tänään sit selkes, et Gunnarithan ne siellä soittivat. Huomaa ettei nykyään ole enää oikein mukana menossa ja meinigissä, kun vanhuuden omat kiireet painavat alleen nuoruuden kepeän lentävän huolettomuuden.

Niin kovasti vannotin etten alkaisi lespaamaan, ja yritän sitä aina huomatessani kovasti välttää. Mutta jokin outo ilmiö siinä tapahtuu kun toinen on söpönä, ääni ja jutut muuttuvat jokseenkin samalle tasolle kuin puhuttava on. Sama ilmiö tulee esiin kun muistaa että piti lopettaa kiroilu, silloin niitä sanoja yrittää oikein tulvan lailla puskea ulos.

Loppukuvana pienimuotoinen tuijotuskilpailu illalla.

Ja jottei kukaan valittaisi sitä, että ulkona vähän nyt tuulee, niin tästä ->kuvasta<- ei ole kauaa.

(synttärionnittelut kummipojalle!)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s