Breaking news!

Posted: 04/06/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , ,

Tuossa tunti sitten keittiön mittari, johon siis paistaa aurinko, näytti 18.8°C. Kun sitten taas toisella puolen kämppää (kuulostaa kuin olisi joutunut pitkänkin matkan tekemään) makkarissa mittari näytti varjossa 12°C. Se säästä!

Zegen kasvumaastoa Etiopiasta

Nyt kun jälleen aika riittää rauhalliselle kahvikupilliselle, tutkien erilaisia uutisia/hölynpölyä netin uumenista.Poimin joitain tähän mukaan samalla kun siemailen Etiopialaista Zegeä (lukeutuu parhaimpiin kahveihin, jota olen juonut tähän mennessä).
Uutisia maailmalta:

Lontoo, Englanti, 2.kesäkuuta.
UltimateBaristaFighter 9 käytiin läpi.
Leikkimielisessä kilpailussa taisteltiin tällä kertaa pareittain, parit vastakkain “head-to-head”-tyyliin. Parit oltiin “liitetty” toisiinsa siten, että vain toinen sai käyttää toista kättä, ajankäytöstä ja laadusta joko rokotettiin tai kiitettiin. Kuvasatoa taistosta voi katsoa täältä (nuorin pari on 14-vuotiaat tulevat baristapojat).

Cincinnati, Sharonville, Jenkkilä, 22.toukokuuta.

Mies astelee pankkiin violetin Karvis-kahvimukin kanssa ja pyytää saada puhua pankkivirkailijan kanssa. Mukilla uhaten mies onnistuu kuin onnistuukin saamaan ryöstösaaliiksi $5,000, väittäen mukia räjähteeksi ja taskussa olevan laukaisimen. No hurja kahvimaailmaa ja varmastikkin  Karvisen faneja riepotellut uutinen onneksi koki onnellisen lopun, mies oli ennestään tuttu pankissa ja jäi nopeasti poliisille kiinni.

Virginia, Rocky Mount, 3.kesäkuuta
Franklin County 48, tunnusti ampuneensa vaimonsa. Puolustuksekseen sanoo steroidien ja kahviriippuvuuden olleen teon takana, varsinkin Starbucksin Frappucino.

Helsinki, Suomi, 3.kesäkuuta.
Miehen piti ostaa eilen lisää kahvia kahviliikkeestä Vantaalta, mutta kaupasta tullessaan oli kahvien sekaan eksynyt muutakin. Paperikassissa oli kahden kahvipapupussin lisäksi Harion Skerton mylly sekä Buono. Mieshenkilö on tunnusmerkeiltään: vanttera, viriili, horoskoopiltaan leijona. Miehen selitys “lisäostoksille” oli kiertelevä, ostoksilleen puolustukseksi hän kertoi niiden helpottavan harrastustaan jatkossa sekä niiden edullisen hinnan verraten muihin mahdollisiin ostopaikkoihin. Tapauks aiheutti järkytystä puolisolle sekä hämmennystä perheen kissalle, miehen poika (joka täytti tapahtumapäivänä 3vko) ei vahingoittunut selkkauksessa.

Musiikkimaailman rintamalta ei nyt enää kovin uusi uutinen, mutta jos joku lukijoista ei vielä tiennyt, niin…
Flowfestival 2010 avajaisesiintyjät on julkistettu, ja pörinän nykäisee käyntiin mm.Chemical Brothers.
Vaikka tapahtuma onkin vasta elokuussa, niin olen jo ihan täpinöissäni, youtubessa ja sielläsuntäällä on aiemmilta vuosilta hienoja ja houkuttavia videoita kiusaamassa vielä lisempää.

Postauksen loppukuvassa paljastan jotain elokuvamaailmasta, joka on jopa monilta star wars faneilta voinut jäädä huomaamatta. Kuvassa on elokuvan yksi shokkaavimmista kohtauksista!

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s