Java

Posted: 03/06/2010 in Elämää
Tags: , , , ,

Viime päivät ovat olleet aavistuksen hektisiä, aurinko vie pihalle ja rakkauspakkauksessakin riittää tekemistä (vaikken olekkaan ruokkijana yms.). Sitten kun viimein sitä aikaa siunaantuu, niin koikkaloikka vaan nojatuoliin, jalat ylös, lämmin ruoka esiin ja kylmä olut siinä rinnalla.

Kaiken tohinan keskellä olen unohtanut tarkkailla papuvarastojani, ja niinhän siinä kävi vanhanaikaiset, että nyt juodaan pihistellen viimeisiä Kenialaisia Makwan papuja ja odotellaan tulevaa tilausta. Huoh, ei oppi vanhaa koiraa ojaan kaada, tjsp.

Aamun (päivän) tietoiskuna ja samalla sivistyksenä, päätin eilen kirjoittaa seuraavaan postaukseen (tähän) jotain jonka huomasin teeveestä.
Siinä kun oli se hetki että istuin nojatuolissa, silmäilin töllöä lasittunein katsein, jenkkisarja Castle pyöri sopivasti, tykkään. Enivei, kuitenkin siinä kyseinen kirjailija/poliisinavustaja Castle huomasi feikkikäsilaukkua ostavalla naisella olevan kahvimukin take-away:nä mukana, josta tietenkin herra päätteli missä nainen asustaa (älytöntä, mistä tyyppi olisi voinut tietää kuinka nopeasti muija ryystää sitä mukiaan?).
Pointtina oli kuitenkin se, että mukissa luki Java-cafe! Useimmat tietokonetta käyttävät ovat luultavimmatusti tulleet tutuiksi javan kanssa, muun muassa Sampopankin nettiasiakkaat.  Briteissä ja Jenkeissä termiä java käytetään yleisestikkin kahvista, like “I like my java hot and sweet”. Kah, olen jälleen jakanut tietoa niille jotka tuota eivät vielä tienneet.

Kun aika on nykyään kortilla, olenkin päättänyt yrittää pitää postaukset vast’edes lyhyempinä jotta saisin kirjoittaa useammin. Sillä tässähän siis laatu ja määrä eivät törmää, vaan kaikki on kirjoittajan mielenterveydestä kiinni ;)

Postauksen kuvaksi otin eilisen räpsäisyn espalta.

Ihan pakko laittaa pariin muuhunkin kuvaan (tähän ja tähän), sillä tästä sain pitkän hymyn, tämä kyllä edellyttää että “Ice Age” on tuttu.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s