Yesterday

Posted: 29/05/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , , , , , ,

Eilen heittäydyin aivan villiksi huomatessani punaisen maidon päiväyksen lähestyvän uhkaavasti, miten olikin päässyt käymään näin!?
Kuten arvata saattaa seurailen näitä kahvimaailman menoja, sekä siinä samalla keskustelen myös niistä internetin ihmeellisessä maailmassa. Niinpä kun eräs nimimerkki kertoi juuri tehneensä itselleen aamucappuccinnon, uskaltauduin itsekkin ottamaan sen maidon hyötykäyttöön ja harjoittelemaan oikeanlaista mikrovaahdon höyryttämistä.
Olin kamera hollilla sen varoilta, että jos kerrankin onnistun komeasti latteartistani capun päällä. Jäi kuva kuitenkin ottamatta, sillä en olisi ihan sellaista lopputulosta odottanut. Yritin tehdä hienoa sydäntä, alku onnistuikin lupaavasti mutta ihan lopussa en älynnyt katkaista maidon lirua, sydämeni siis jäi muistuttamaan ilmiselvää elintä, kivet ja kaikki.
Olihan se hyvän makuista, mutta juodessa oli aika voittaja-olo. Samana päivänä korjailin virhettäni, ja tein parit caput lisää ilman ylim. kikkailuja.

Tänä aamuna lopun saivat pavut Brasiliasta, “Brazil Fazenda Divino Espirito Santo” palveli hyvin toimien pelkästään espresson keittelyssä, koimme yhdessä monta hyvää ja huonoa hetkeä, ehkä tilaan vielä joskus uudelleen, jää nähtäväksi.

Kun pelkiltään yksi esso ei riitä aamuun, niin jauhoin käsin (ahkera kun olen) Kolumbialaista papua kohti Abidia.
“Colombian Nariño Consaca”, kuvassa yksi Nariñon alueen tilanpitäjistä Vicente Mora, kenellä siis tuo HasBeanin papupussi kädessä josta itsekkin tänään omani  kaivoin esiin.
Voisi kuvitella että tuolla paistuisi trooppisissa oloissa, mutta kun nyt näitä lueskelen, niin huomasin tilan sijaitsevan n.2km above sea level, sekä keskim.lämpötilan olevan 18-24°C, joten se niistä ennakkokäsityksistäni.

Tänään MiniMe jota myös ilkeästi ukki ja pappa kutsuvat “Keijoksi” siihen saakka kunnes saavat kuulla oikean nimen, nukkui heräämättä koko yön (joka käsittää siis 8h). all Heil to kapalointi! Tuo nerokas keksintö, on nyt pelastanut parit viime yöuneni.

Postauksen loppukuvaksi laitan uskollisen kissamme, joka jo odottelee vieraita (Keijon serkkuja, tätiä ja pappaa)kylään.


Sain innostuksen kirjoittaa, kun playlistiltä tuli Beatles – Yesterday, josta tuli sitten otsikkokin.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s