From Dust till Dawn

Posted: 27/05/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , ,

Aamu hieman sekavaa (pöhnässä, univaje), joten playlistin voi laittaa soittamaan satunnaisesti. Kun kehuin aiemmin miten meidän jätkä nukkuu hyvin yöt, niin nyt on pulkka kääntynyt ylämäkeen. Siksi onkin sopivaa tämän kaiken aamusekoilun (kaataa lasiin vettä, sitten ihmettelee että mitäs tän kanssa, vaikka toisessa kädessä aamulääkkeet) keskelle.
Kevyt hymyn virne tuli, sillä kirjoittaessa tuota äskeistä tuli Trio Niskalaukausta.

iltaääni/biisi: vrää-vrääää-vrää-vrä-vräää.
Siis tavoittellaanko tässä  jotain tiettyä kappaletta vai onko se ihan vain itkua, kas siinä kysymys. Sillä jos on perinyt isänsä lauluäänen, niin tuosta voi moni olla kahtaa mieltä.

Sitä paitsi MiniMe:n suosikkeja voi tapailla hyvinkin tuolla vrää-vrää:llä, tämä tietenkin kaikille jotka ovat samaa mieltä Koop Arposesta tai Anna Puusta.

En siis ole mikään arvostelemaan muiden musiikkimakua, sillä Itse tykkään kuin tykkäänkin noista sängynpäällä olevista pyörivistä elukoista, joiden taustamusiikkina toimii pling-plong “mobilemusa”.

Aamun aloitin yhdellä ristretolla ja yhdellä espressolla, kun putsailin tavaroita niin uskollinen sidekick Nala (kissamme) tuli jälleen auttamaan. Tai sitten uteliaisuuttaan vain pyöri edessä, haluaisin uskoa ensimmäistä, mutta jälkimmäinen taitaa osua enemmän oikeaan.

Kuvaan pääsi uskollinen apuri, jota ei onneksi ole hemmoteltu ollenkaan…

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s