Child out

Posted: 25/05/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , ,

“Meidän isä on parempi kuin teidän isä” ohjelmaan pitää laittaa s-postia ja ehdottaa sinne niiden älyttömien “kuinka monta omenaa ehdit kerätä?” tehtävien tilalle uusia jännempiä, taitoa vaativampia, pinnaa kysyviä tehtäviä.Ensimmäiseksi isät voisivat tunnistaa eri itkuja, nälkä nyt yleensä on se yleisin, mutta vaikeutetaan sitä “haluan syliin ja tissin suuhun jotta voin nukahtaa siihen paikkaan” -itkulla.
Pelkokertoimeen” vauvan hoitopöydälle, vaippa tietenkin täynnä, vaipan vaihdon yhteydessä pitää väistää letkusta lentävä neste (lisäpisteet sen keräämisestä vaippaan).
Yhdeksi tehtäväksi voitaisiin ottaa mukavasti luikerteleva muksu ja liian isot yökkärit, siinä erotellessa käsiä jaloista ja löytäessään niille oikeat paikat ja aika ovat ratkaisevia, sillä muksulla alkaa menemään pinna kun yrittää napittaa juopon napilta olevaa pussilta näyttävää pukua kiinni.

Sain fiiliksen kirjoittaa kuunnellessani Daft Punkkia sekä C.Santanaa sekaisin, sekä kun sain äsken suht tuoreista pavuista hyvän tuplaespresson aikaiseksi, kuulostaa tylsältä, mutta mokasin aiemmin ’bout 7 viemäriin, etsiessäni oikeaa suhdetta jotta saisin maun kohdalleen. Olo on kuin kakaralla joka saa ensimmäisen kerran maistaa sokeria… tai, no, enpä muista kyseistä tilannetta, mutta rinnastan sen kuitenkin siihen.

Nyt kuulokkeet sen takia, kun MiniMe ja äippä ovat päikkäreillä sohvalla. MiniMe työntänyt päänsä toisen kainaloon, tulee väkisinkin sellainen aww-olo, ei viiti mekastaa etteivät herää.

Postauksen kuvana tuorein päikkäri-kuva, äippä tosin esiinny siinä (eihän sitä ilman lupaa).

(Otsikkohan on siis Santanan biisin nimi, jos joku sitä ihmetteli)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s