Little Heartbreaker

Posted: 17/05/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , , , , , ,

MiniMe on laskeutunut!

…vetää sanattomaksi… En olisi ikinä uskonut sen olevan tälläistä, vaikka kuinka yritinkin itseäni ns.valmistella.
Tuolla tuo nytkin vetää ruokalepoa, siinä se silmä lepää. Laitoksella tuli pari päivää vaan katseltua kun toinen nukkuu, sitten kun oli hereillä niin riemu oli katossa.

Tosin välillä kun aika meinasi käydä tylsäksi ja oli kamerat mukana, järjestettiin mm. Smurffi (MiniMe) vs. Mikki Hiiri painimatseja =)

Kotiutumisesta ollaan puhuttu kanssa paljon, tyyliin “silloin sen tajuaa”. Nyt reilu vuorokausi ja yksi yö kotona takana, ja mielestäni täällä hommat hoituvat helpommin kuin laitoksella (NaistenKLinikka).

Mokkamaster + Juhlamokka yhdistelmää tullut vedettyä jonkin verran, siksi olikin lisää aihetta palata kotiin. Join viimeiset Bolivialaiset ja nyt keittelin 7dl Brasilian Canariota Chemexillä, mutta kun olen näin nokkela (ja vaatimaton), niin tajusin jo aiemmin tilata täydennykset juuri loppuviin papuihin.

Vanhojen tilalle ilmestyy Has Bean:lta kohta puoliin:

Honduras Sesesmile, “In the cup expect peach apricot and lovely acidity”. Tämä enemmän suodatin/pressojauhatukseen kuin espressona.
Colombia Nariño Consaca, “Complex cup with new flavours every tasting. Sweet front end that is chocolate smoothness, big fruit sweetness. Lovely stone fruit on the back end, tasty melon and grape”. Tämä sopii siis kaikkiin jauhatuksiin, ja odotukset ovat kuvauksen perusteella kovat.
Brazil Fazenda Divino Espírito Santo, “Milk chocolate, silky textured body, mid-note of walnut oil, dark high cocoa content chocolate finish, espresso coffee”, vaikka kuvauksessa annetaan ymmärtää sopivan essoon, niin aikomus on kokeilla sitä muissakin muodoissa.
Kenya Makwa AA, “Lemon meringue pie, bright, clean, creamy, lemon”, Nam, kuulostaa hyvältä eikös. Olen jo juonut tätä muutaman shotin asiantuntevissa kahviloissa, joten ainakin tietää mitä kuppiinsa tulee saamaan.

Koska tällä hetkellä mielessä ei todellakaan ole päällimmäsenä kahvi, niin heitänpä vielä loppuun kuvia (ihan kiusallani en laita useampia kuin pari), seuraavaksi taas tuijottamaan tuota pikkuista tuhisijaa.
Laitoksella pikkukaverin kanssa harrastettiin päikkäreitä,ja kotona sitten hukuttiin sitteriin =)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s