Happy Mother’s Day!

Posted: 09/05/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , ,

9.5 ’10 Hyvää äitienpäivää!
Tänään on tapana muistaa äidit ja mummot, näin olenkin tehnyt kera paremman puoliskoni.
Ensi vuonna  lista muuttuu sen verran, että hyppään ajassa taaksepäin heräämään ennen sängyn toista puoliskoa, tekemään tälle aamupalat ja kaivamaan ne viime hetkellä muistetut kukat piilosta maljakkoon. Sitten “yllätetään” feikkiunta nukkuva äippä MiniMe:n taiteella ja aamun aterialla suoraan sänkyyn, sitten vasta päivällä alkaa lisääntyneiden mummojen kiertoreissu.
Huoh, oikeastaan osaan visualisoida tuon kaiken jo, eikä se näytä ollenkaan pahalle, hymyilen tässä itsekseni (näyttää varmaan ihan fiksulta).

Nyt alkaa valmistautuminen kahvipöytien kiertoon, sillä eihän siinä pöydässä vain juoda kahvia (mikä kuulostaisikin jo liian oudolta “kahvipöytä”, olisi pakko ostos), vaan kaikki paikallaolijat asettuvat ruokapöydän äärelle, kupit ovat oikeita kuppeja, eivät kahvimukeja. Sitten on vähän kahvileipää, eli suolaisesta makeaan, niin että siitä tankattuaan se ajaa huoletta lounaan/päivällisen tarpeet.

Myös kannattaa alkuun tankata vain puolet siitä mihin on  tähdännyt, sillä kun kuppi ja lautanen ovat tyhjiä, tarjotaan yleensä lisempää, hyvien tapojen mukaan ollaankin sitten “no, jos minä nyt vähän tuota ja tuota”, eli tulet santsikierroksella täyttämään samalla kupusi, mikä oli odotettavissa, sekä antamaan sen mielihyvän, että eväät ainakin kelpasivat.

Joidenkin mielestä tämä päivä saattaa olla tervanjuontia, mutta siihen kun suhtautuu oikein ja positiivisin mielin, päivä muuttaa pakkopullasta tuoreeksi lämpimäksi korvapuustiksi.

Eihän tänään vain kierretä pöydästä toiseen, vaan ajatus pitäisi kanssa muistaa, toivottaa se äitienpäivää painottaen ja silmiin katsoen, rohkea ehkä jopa halaisikin (tai jopa pussaisi poskelle, niin kuin ne jossain päin eurooppaa tykkäävät tehdä).

Hyvää äitienpäivää äiti ja mummo!

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s