MiniMen arvioituun laskeutumisaikaan on enään 16 aamua. Onneksi kyyti on ollut turvallista, mutta onko ollut myötä– vai vastatuulta reissulla.

click to enlarge me

Ennen kun taas painelen “panic buttonia”, laitanpa soimaan korkealta ja kovaa The Cardigans – Sick & Tired biisin, jotenkin toimii paremmin kuin pullo kossua (tai, u know…).

Toppaliivin  ja hupparin alta löytyy kuitenkin jotain  paljastavaa, ja niin totta (mielestäni mainio, varsinkin alareunaan pienellä painettu teksti).

Heti aamusta ammuin kovilla, panin Silvian tulille ja jauhoin siihen triplakorin täyteen Brasilialaista Inglaterra Canariota (Kiwi fruit, pineapple, huge acidity, full of character). Aiemmin en ole saanut siitä juuri sitä Kiivin makua esille, vaikka kuinka olen säätänyt uuttolämpöjä/tamppausta/karkeutta/uuttoaikaa (enkä kyseisessä järjestyksessä).
Tänään sain kuitenkin kuitenkin onnistumisen kiksit, senkin hieman vahingossa, sillä olin aina maistellut liian nopeasti kupin nurin sen valmistuttua, nyt kun jäin putsailemaan konetta ja osia, jätin puolet lasiin pöydälle jossa se ehti viilentyä sopivasti. Sitten kun tulin hörppäämään loput niin tunnetta kuvaamaan: suussa soi Kill Bill Soundtrack – Battle Without Honour or Humanity, toivottavasti pääsit edes lähelle samaa fiilistä (jos siis kuuntelit biisin!?).

Jotta aamu olisikin mennyt putkeen, piti se sotkea jotenkin, kuinkas muuten.
Onnistuneelle espressolle ajattelin laittaa kaveriksi Café au Lait:n 5dl. Laitoinkin, ja kun olin kuskaamassa sitä koneelle, löysin sen sylistäni sekä lattialta, kuppiin ehdin hieman pelastaa jäämään sen verran että pääsin maistamaan, ihan kelvollinen olisi ollut, sekä olivathan housutkin jo 2vrk vanhat.
No nyt kun on lattia ja mies pesty, koneella istuttu hetko, niin sitä voisikin yrittää saada tuotettua uusi ranskalainen kupillisen tähän vierelle. Sillä siitä kirjoittaessa tuli himo saada se kuppi tänne, nyt!

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s