Bad medicine

Posted: 01/05/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , ,

Se ääni joka tulee, kun jokin tenavaryhmä harjoittelee polskimista lastenaltaassa. Sama tulee mieleen kun hengittää keuhkot tyhjiksi, tosin kiljunnat ovat muuttuneet pihinäksi, mutta se kurlutus on aika samalla viivalla.
Lääkäri väitti keuhkoputkentulehdukseksi/RS:ksi, ja pani syömään antibotteja paria kuuria… olis just pitänyt aloittaa eräs toinen antibotkuuri, se nyt saa venaa.

Eli kuten ounastelinkin (outo sana, älä mieti sitä liikaa tai se menettää sen vähänkin merkityksensä), tulee vapusta hiljainen, ei oo” Jungle Boogie”, ennemminkin “ei, en mä oo darrassa, vähän vaan kipeenä“. Tänään vois pistää villin illan pystyyn ja katsoa leffan, uh ja oh, nii-i osataan sitä pitää hauskaa muutenkin.

Viimein se aeropress saapui, ihan jopa eilen. Kun sitä tilattaessa, oli siinä et tulis kilo papua mukaan, no en odottanut et tarjous olisi nyt NIIN hyvä. Kuitenkin sitä odotellessa kävi mielessä, että “entäs jos kuitenkin”, sama kuin aikoinaan kokeita hakiessaan tiesi aika varmasti saaneensa sen kolmosen (kakkosen), niin kuitenkin salaa toivoi sitä asteen parempaa numeroa. No kuten oli odotettavissa 1kg olikin sitten 100g:tä, joillekkin saattaa tää metric-system olla vaikeaa.

Nyt on laite testattu. Ensimmäisellä kerralla olin valmistautunut, olin kuitenkin ottanut selvää miten pitää toimia, sekä nähnyt vielä livenä. Tulos: sormet kiehuvaan veteen, aikataulu oli ihan omiaan, kaiken lisäksi kahvikin maistui pahalle.
Ajattelin vielä, että josko tämä makujuttu nyt johtuisi tuosta viruksestani. Oli kuitenkin yritettävä vielä kertaalleen, vaihdoin kyhäämispaikkaa ja hylkäsin sekkarin, tulos: hieman puruja levisi kun niiden kanssa pelasin, muuten kaikki meni  kuin elokuvissa (tiedättehän ne leffat joissa vaan tehdään kahvia?), kahvi maistuu hyvin pehmeältä kupissa, annan itselleni arvosanaksi tästä suorituksesta 8/10. JEI!

Ja ihan vain sen takia koska kuvat on kivoja, niin lopetan tän postauksen kuvaan.

Minimes future

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s