Rise & Shine

Posted: 29/04/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , ,

4:30 ylös ja röhisemään kuin pikku possu. Eihän tässä enää unta saa, joten jumiudun koneelle, huomaan että surffailen ihan kummilla sivuilla.

Kaikki kaksimieliset varmaan äsken virnistivät, mutta juuei, tarkoitin eksymistäni.
Ehkä etsin jotain mistä kirjoittaa tänne luettavaksi, tai sitten surffasin omaksi sivistyksekseni, esim. fair trade kaupan imagosta ja oikeasta kasvattajalle menevästä osuudesta. Hyvänä kakkosena oli surffailua historiaa tutkien, “mocha” sanalla sai jo hyvän startin. “Mocha on satamakaupunki Jemenissä, Punaisen meren rannalla. Se oli ennen merkittävä kahvin vientisatama, ja antoi nimensä hienoa kahvia tarkoittaville sanoille (Juhla Mokka, mokkapalat).” (wikipedia).

Aamukahvini on tänään Guatemala Tecuamburro – el pollo:n viimeisistä pavuista suodatinjauhatukseksi jauhettua, sain tästä vielä irti 4,7dl, niin jottei tullut liian “laihaa” (tuo kaipaisi selvitystä kanssa, siitä mikä on laihaa mikä ei, joitain prosentteja olen nähnyt esitettävän). Olihan se sitten otettava selkoa siitä, mistä ja miten tämä kyseinen papu on kulkeutunut myllyni ja keittimeni kautta kuppiini.

En ole vieläkään päässyt yli tästä äänen vieneestä kevyttä kuumetta nostattavasta viruksesta, joten kuten jo aiemmin pelkäsinkin, niin taitaa olla tämä vappu tässä. Enää ei siitä jaksa välittää, kunhan vain saisin valtavat voimani takaisin, komea ulkonäköni nimittäin vaatii sitä (näin vaatimattomasti toivoen [oliko sitä kuumetta, vai ei?]).

Tässä samalla siemaillessa ja köhiessä, Cardiganssia kuunnellessa, katselen ulos kun tuulee ja on märkää.  En nyt välttämättä haluaisi olla tuolla, ottaisin lipun kahvini kotimaahan kiitos.

Tässä samalla muistan heristää mielessäni nyrkkiä kaverilleni, joka laittoi tekstarin lentokoneesta matkalla thailandiaan (vaimikäsenytoli, pyh).

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s