Things that should not be

Posted: 26/04/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , ,

Pahapaha, pelkää pahinta kun toivo on jo mennyt. Olen juuri tilanteessa, jonka kaikki tiedostavat, mutta eivät edes uskalla ajatella sitä, ettei se vaan sattuisi kohdalle.
Yksi esimerkki näistä tilanteista on valtava finni nenän päässä, tietenkin joissain juhlissa jossa olet juhlakaluna. Toisena ajankohtaisena esimerkkinä voitaisiin käyttää erästä tulivuorta ja lentoliikennettä, silloin kannattaa olla rahattomana ja jollain saarella.
Tosiaan, omalle kohdalle näyttää tulevan teema “vappu kipeänä”. Aamulla oli vielä sexy voice, päivällä se muuttui puberteetti-ikäsen bassoksi, nyt pihisen täällä Panadol Hottia kiskoen. Vaikkakaan ei ollut liiemmin suunnitelmia vapuksi, mutta yleensä vappu itsessään suunnittelee menosi.

Kaikille kahvin ystäville, joista niin moni on myös oluen ystävä voisin suositella vaikka minkälaisia olutmerkkejä, tuontikamaa joissa kevyttä kahvintuntuma maussa. Äh, mitä tässä ohjeistamaan, Olutoppaassa on hyvin esillä stoutit, porterit, lagerit jne. Itse harrastan myös kahvilla sotkemisen ohella tuonne pisteyttelyä.

Sitten on tietenkin muut kuin oluet, esimerkin löysin laivan tax free:stä (emoalus sen kyllä oikeammin ottaen löysi,

'spro liqueur

mutta minä ostin itselleni). Nimittäin Illyn Espresso likööri 50cl putelissa, kuten kuvasta näkee myös. Ihan lääkkeeksi en tuota viitsi nyt korkata, muuten tulee pitkäpitkä vappu, ja herätessä siitä huomaa elävänsä ulkoruokinnassa taikka sohvamajoituksella. Kuitenkaan ei ole viime aikoina tullut harrastettua paljoltikaan övereiden vetämistä, niin tuokin 50cl saisi äänihuulet virkoamaan kummasti.

Minime:llä käy aika vähiin, tänään kirjoitin juuri liitutauluun (ihan itse maalaamaani :) ) TJ 28. Vaikka syntyessään tuo nyt ei tarvitse ihmeempää sänkyä, pärjäisi loistavasti Kelan äippäpaketissa, niin ei antanut luonne periksi olla hankkimatta pikkuiselle uutta pinnasänkyä.

Huomista odottaen ja ääntä säästellen, kuumaa juoden (tässä ei pitäisi olla ongelmia).
Aamulla odotettavissa raporttia samalla saitilla!

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s