Arvoisa lukija.

Kirjoituksen aloitus, millä lähteä liikkeelle, mikä kirjoitustyyli tällä erää? Valitsinpa tuon niin tuhansien kuin taas kiljardien artikkeleiden tutun turvallisen, tylsät kaksi sanaa.

Dire Straits soi, kahvini on keitetty, it’s time to share my time with new post.

Eilen heräsin aamuyöstä, enkä jaksanut enää nukkua, vaikka tulinkin koneelle maleksimaan niin pian huomasin tekeväni jotain mitä olen pitkään halunnut oppia.

Seurailin Twitteristä ihmisten tweettauksia ympäri maailmaa, vaikka lentokiellot sielläkin olivat se suurin puheenaihe, oli jotain kautta (mikähän se oli, mutta eräs “eerin” kuitenkin) hieno kuva origami linnusta kahvilan tarjottimen paperista tehty. Huomasin että koska yhdellä välilehdellä oli jo valmiiksi auki youtube, niin naputtelin sinne hakusanat ja ennen kuin olin miettinyt ihmeemmin asiaa, lepäsi pöydällä jo ensimmäinen “taideteos”, 100% suomalaista invalidikäsityötä.

Kyseinen teos on jo roskissa poissa muiden alta, tavallisesta origami cranesta on muuten aika monta oikeaa väännöstä.
wiude!

Aika ennalta arvattavaa että seuraavana opettelin Prison Breakista saman joutsenen millä Scofield roskaa ympäristöä, yllätyin että se ei ollutkaan niin helppo kuin isommat ja hienommat, on se Scofield vaan aika jamppa.

Kuva on tosin otettu tänä aamuna aamukahvini vierestä, Kermansaven Neilikan Latte mukin sisältämän Elviksen (El Salvadorilaisen) mustan kullan kyljestä.

Alan yhä enemmän ja enemmän uskomaan karmaan, sillä pian on satuttava jotain äärimmäisen hyvää. Nyt eilen aamulla herättyäni hikisenä, lähti sellainen ketjureaktio päivälle käyntiin, että viisaampi olisi pysytellyt kotona punkassaan. Kun aamukahvia yrittäessäni sai keittiön lattia uuden aromikkaan ja ruskean värisen sävyn, tiesin ettei se siihen pääty. Olihan verottaja kuitenkin muistanut allekirjoittanutta runsailla mätkyillä aiemmin samoihin aikoihin kun emoalus, joka siis on ottanut tehtäväkseen piristää koko lääniä kukkasillaan ja viherkasveillaan, palkittiin voittajana Kukkatalon lahjakortilla jostain kilpailusta sadalla euroisella.

Aamulla olin heittää katolleen jakkarallani kun kurotin takaani rikkaimuria, siinä oli aika rodeota pysyä kyydissä, kuitenkin pysyin vaikka väänsin samalla kyynärpääni taas asentoon “kipeä”. Illalla suihkun jälkeen karma tuli taas vaatekaapilla, kurottelin sukkia hyllystä ja ikään kuin joku olisi tönäissyt (hmm?), olinkin jo mutkalla jakkarassani ja pääni kipeä, puskettua sillä koko kropan painolla vaatekaapin ovea kiinni, kahvastapa tietenkin.

Mutta tänään heräsin taas tyytyväisenä, sillä tuo epäonni on varmaankin loppunut sillä mitään ei ole vieläkään tapahtunut, Dire Straits vaihtui nyt kellon edetessä Black Eyed Peasiin, saan koneen jälleen käyntiin, 4,225dl Elvistä polttoaineena ja aimo annos optimismia taskuissa voinen lopettaa aamun niin tylsällä tavalla aloitetun postauksen samalla tavalla -> :)

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s