If it’s broken, fix it. Or just leave it there…

Posted: 17/04/2010 in Elämää, kahvi
Tags: , , , , , , , , ,

Se fiilis, kun olet kirjoittanut pitkään mielestäsi tärkeää, tutkinut taustoja ja arvioinut niiden luottamuksellisuutta. Sitten luet läpi pakerruksesi, etkä osaa olla siihen tyytyväinen. Roskaa, ei tästä ole kenellekkään hyötyä, joten pyyhitään kaikki pois. Fiilis, ei kuitenkaan ole turhautunut, koska kukaan ei hävinnyt mitään. Aikaa vaan paloi, mutta lohdutukseksi olet aavistuksen fiksumpi (ehkä).

Äsken tein sen, pyyhin pois pitkän pätkän tekstiä ja kuvia.
Kirjoitin kofeiinista, sen hyödyistä, haitoista, mistä se koostuu, missä sitä esiintyy yms. Sitten sain tarpeekseni, vaikka löysinkin kaikkea kiinnostavaa, ajattelin laittaa linkin TÄSTÄ wikipediaan jossa kofeiini selvitetään tarkemmin.

Mainitsin kuitenkin löytäneeni siitä jtn ainakin itselleni uutta, sen verran raotan sitä verhoa, että mainitsen suklaan, teen, luetaan alkaloidiksi kuten mm.kokaiini/morfiini yms. maistuu erittäin kitkerältä.

Tänään heräsin puolen viiden aikaan, ja olen sinnitellyt ilman aamukahvia tähän asti, nyt kello on 8:00 ja päätin ajat sitten sallivani itselleni tähän aikaan kupin kuumaa. Hymyilen.

No, hymy hyytyi, käsimylly herätti nukkuvan emon, eikä tuo ollut ilahtunut (arvata saattaa, kukapa olisi).

Kuppi vaa'alla valmiinaEn käyttänyt valmiiksi jauhettua, koska mieli teki Etiopian Zegeä, valmistin uuton abidilla. Koska kuvat on kivoja, niinKuppiin mitattu 2,8dl napsin niitä keittelyn ohessa…

Näin jälkeenpäin voinen totea vain, että olisi pitänyt enemmän keskittyä siihen kahviin, eikä kameraan.
Nimittäin aika karkasi käsistä, uutto meni liian pitkäksi, eikä kupillinen maistu juurikaan hyvälle, ennemminkin pahalle. Varsinkin kun en ole ennen saanut puruja mukana toimitettua, vielä ihan suuhun asti kun join viimeisen huikan.

Eipä se valittamalla parane, pitää tehdä uusi kupillinen. Nyt pelaan varman päälle ja käytän Pauligin valmiiksi jauhettua Parisieniä ja valmistan itselleni Café au Lait:n.
Ehdin vielä kuunnella kuulokkeilla “Training Day – Soundtrack”:iä ennen kuin MiniMe alkaa taas kuuntelemaan Kooppia tai nyt uutta, Anna Puuta.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s