Living on the edge

Posted: 11/04/2010 in kahvi
Tags: , , ,

Kuten sanotaan “nälkä kasvaa syödessä”. Näin huomaa itselleenkin tapahtuneen ajan saatossa, ja luulen että tämän allekirjoittavat kaikki kotibaristat (barista).

Lähes kaikki aloittavat ihan tavallisella kahvinkeittimellä, siitä edetään pikkuhiljaa espressokeittimeen, se että kaiken näköistä ja kokoista laitetta mahtuu sekaan (myös hintaisia) on uskomaton määrä. Rajan voidaan sanoa olla häilyvä, kenen mielestä tonnin keitin on kohtuu summa kenen ei, siihen mukaan vielä mylly jonka kuuluisi olla kanssa luokkaa “hyvä”.

Itse lankesin juuri tilaamaan uutta ja mahtavaa, vaikka ei hintansa puolesta kylläkään ollut pilattu (taas mennään), sitä etsin netin välityksellä sekä viidakkorummuilla ja löytyihän se lopulta tuolta sumuisilta saarilta lentopostissa. Nyt taas odotellaan oven takana kustia joka aamu. BaristaJameissa tuli maistettua Aeropressin kautta Kaffan El Salvadorilaista, vaikka kyseistä värkkiä oli kehuttu monissa paikoissa aiemmin, niin nyt vasta sain sen ahaa elämyksen, se sitten tiesi sen pakkohankintaa.

Aeropress

-if your not living on the edge, your taking too much room-

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s