Chilling out

Posted: 09/04/2010 in Elämää
Tags: , , , , ,

Herätys ennen kelloa, mahtavaa. Yön yli kuivumassa olleeseen maalaamaani liitutauluun kirjoitin “Torstai, Mosaan saunaan”, taulun sijoitin keittiöön, sillä se etsii vielä paikkaansa.

Lehdissä ja muutenkin median kautta on annettu kuva vävykokelaasta jonka appivanhemmat ovat kuivia ja ns.kovia kokelasta kohtaan. Itselläni juttu menee päinvastoin, siitä esimerkkinä otsikko ja se että suuntasimme mothershipin kanssa Mosaan Anoppilaan. Täällä odottaa sauna, viime kerrasta onkin aikaa. Anoppi oli varannut jo meille erilaisia saunaoluita testattavaksi, sekä yhden siiderin.

Kuitenkin istun koneella. Koska kuulema kone oli alkanut käymään hitaasti, niin voisinko vilkaista sitä vähän, kysyttiin, harrastuksissani lukee “tietotekniikan näperrys”, ja niin siitä on tullut myös välillä riesa, kun saa aina katsastaa muiden koneet siinä sivussa. Tässä ei ole muuta kuin päivitykset ja virustorjunnan tarkistus, eli jäinpä samalla kirjoittamaan blogiani, sillä tein tästä oivan huomion.

Mobiilivempulalla, otetaan esimerkki numero yksi: iPhone 2G fw 1.1.4, sivu avautuu nopeasti ja sitä on helppo selata sekä kommentoida postauksia. Olen otettu, luulin joutuvani isompaankin sotaan sovittaessani tätä kaikkea puhelimen selaimiin. Muista esimerkeistä en ala kirjoittamaan, sillä se nyt ei ole blogin aihe, kuten ei myöskään tämä “Kuohu, punertava Amber, Täysmallasolut”niille pitäisi jo kirjoittaa omat bloginsa. Tämäkin postaus sivuuttaa sen verran kahviaihetta, että tulen laittamaan suoraan elämää kategoriaan.

Paitsi että, jo eilen illalla sovimme että jauhan aamulla pavuista filtterikarkeuteen loput pääsiäisblendit, mutta kävikin vanhanaikaisesti, pavuista ei riitäkkään enää tarjottavaksi, hyvä kun yhteen kuppiin saan.

Nyt saunaan ja huomenna olisi BaristaJamit by Ristretto.fi foorumin porukka ja Kaffa Roastery Rööperissä, Jameja odotellessa ja saunaoluita maistellessa.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s